Libnet.ro
UNICEF

22:00

Surse. Cine sunt candidatii testati de PNL pentru Capitala. Strategia liberalilor pentru a intra in finala cu Firea

Adevărul Adevărul,
Surse. Cine sunt candidatii testati de PNL pentru Capitala. Strategia liberalilor pentru a intra in finala cu Firea

Liberalii au comandat un sondaj de opinie in care-i vor masura pentru Primaria Capitalei pe Rares Bogdan europarlamentar), Violeta Alexandru liderul PNL Bucuresti), Ciprian Ciucu liderul PNL Sector 6) si Ionel Danca seful cancelariei premierului). Din afara partidului, liberalii ii vor testa pe Nicusor Dan USR) si Vlad Voiculescu PLUS). Ludovic Orban nu va fi inclus in acest sondaj, insa varianta de a candida la Capitala nu e total exclusa. continuă pe Adevărul

PNL si USR - PLUS bat palma pentru alegerile locale. Cine sunt candidatii comuni din marile orase

USR, PLUS si PNL par sa lege o fratie pentru alegerie locale din acest an.

INTERVIU. Cine sunt tinerii care protesteaza in Iran impotriva regimului? Antropologul Alexandru Balasescu (care a studiat la Teheran): Cauzele protestelor nu stau in forma de organizare pe baze religioase a tarii, ci sunt similare cu cele din Hong Kong

Cine sunt protestatarii din Iran care au iesit in strada impotriva regimului? Ce stim despre acesti tineri pe care i-am vazut zilele trecute refuzand sa calce peste steagurile SUA si Israelului, intr-un gest parca de sfidare a politicii oficiale a Iranului? Am incercat sa aflu mai multe despre aceasta parte semnificativa a societatii iraniene de la antropologul roman Alexandru Balasescu, care a facut cercetare timp de un an in Teheran pentru teza sa de doctorat. Am vorbit cu Alexandru Balasescu despre tinerii iranieni, homosexualitate, ce inseamna viata privata in Iran, drepturile femeilor si multe altele.

PSD: Anticipatele sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori

PSD a transmis, joi, ca alegerile anticipate sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori. Nu vor sa dea socoteala pentru anularea unor masuri sociale adoptate de PSD, au transmis social-democratii, relateaza News. ro.

Ministerul Justitiei sustine interviurile pentru sefia DIICOT. Care sunt candidatii (LIVE - VIDEO)

Ministerul Justitiei incepe, vineri, interviurile pentru sefia DIICOT cu cei cinci candidati care au indeplinit conditiile de participare. Candidatii sunt: Teodor Nita Ioana Bogdana.

Romania TV a primit cei mai multi bani de la PNL pentru promovarea lui Iohannis in campania electorala

Europa libera a obtinut datele oficiale privind sumele platite in timpul campaniei electorale pentru promovarea candidatului Klaus Iohannis. Conform acestora, aproape jumatate din suma cheltuita in campanie a fost directionata catre televiziuni.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )