Libnet.ro
UNICEF

12:45

Surse. Dancila vine cu un candidat-surpriza pentru functia de comisar european. Nu mai respecta cota de gen

Adevărul Adevărul,
Surse. Dancila vine cu un candidat-surpriza pentru functia de comisar european. Nu mai respecta cota de gen

Premierul Viorica Dancila il va propune pe MIhai Fifor, secretarul general al PSD, pentru functia de comisar european pe Transporturi, sustin surse politice pentru Adevarul. Pe lista scurta s-a mai aflat si actualul ministru de Externe Ramona Manescu, fost europarlamentar, dar care nu are carnet de partid. continuă pe Adevărul

Ciolos: Iohannis are datoria sa convoace de urgenta toate partidele ca sa desemneze o persoana capabila pentru functia de comisar european

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a reactionat dupa decizia Comisiei juridice a Parlamentului European de a o respinge definitiv pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european. Ciolos spune ca premierul Viorica Dancila trebuie sa-si recunoasca greseala si sa nu mai insiste, iar presedintele Klaus Iohannis sa se implice de urgenta si sa convoace toate partidele care au obtinut mandate in Parlamentul European pentru a gasi o persoana capabila sa ocupe functia de comisar european pentru Transporturi. Doar convocarea doamnei Dancila nu va rezolva o situatie pe care aceasta a gestionat-o impotriva intereselor tarii, afirma Ciolos.

Surse. Dancila renunta la Rovana Plumb. Premierul nu merge la Cotroceni. Cine e pe lista scurta pentru Bruxelles

Premierul Viorica Dancila va anunta oficial, la ora 19. 00, ca nu o mai sustine pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european, dar va arunca vina pe Klaus Iohannis, PNL si Dacian Ciolos, sustin surse politice pentru Adevarul. Premierul va refuza consultarile propuse de seful statului. Viitorul candidat pentru postul de comisar european pe Transporturi va fi o femeie si nu va avea carnet de partid, sustin sursele citate.

Surse. Cine e pe lista scurta a PSD pentru functia de comisar european. Rovana Plumb ar mai putea primi o sansa

Rovana Plumb insista sa fie audiata din nou in Comisia Juridica a Parlamentului European, sustin surse politice pentru Adevarul. in cazul in care Rovana Plumb va fi oficial respinsa, pe lista premierului se regasesc cateva nume din partid, dar si o propunere tehnocrata. PSD asteapta ca Dancila sa se intoarca sambata din SUA.

Surse: Premierul Dancila il va propune pe Mihai Fifor in locul Rovanei Plumb, pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila il va propune pe Mihai Fifor, secretarul general al PSD, pentru functiade comisar european in locul Rovanei Plumb. Surse din PSD spun ca in cursa interna pentru functia de.

Dacian Ciolos: Daca tine la prestigiul Romaniei, Dancila trebuie sa renunte la sustinerea neconditionata a Rovanei Plumb. Iohannis, sa convoace de urgenta toate partidele

Liderul PLUS, Dancian Ciolos, sustine ca premierul Viorica Dancila ar trebui sa renunte la sustinerea neconditionata a Rovanei Plumb pentru functia de comisar european, daca tine la prestigiul.

Dancila nu renunta la propunerea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata ca nu renunta la propunerea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european si a precizat ca aceasta beneficiaza de tot sprijinul ei, desi comisia juridica a Parlamentului European a stabilit ca Plumb se afla in conflict de interese.

Respingerea candidaturii Rovanei Plumb la functia de comisar european, in presa internationala: Este jenant pentru Guvernul roman, deja confruntat cu probleme la Bruxelles si in cazul altor candidati

Principalele agentii internationale de presa si publicatii din mai multe tari au relatat despre situatia Rovanei Plumb, candidata Romaniei la functia de comisar european, care primit un vot negativ in Comisia pentru Afaceri Judiciare JURI) a Parlamentului European. Actiunea este jenanta pentru . ) Guvernul roman, care este angrenat intr-o criza politica si deja s-a confruntat cu probleme la Bruxelles si in cazul altor candidati, scrie Reuters.

Comisia Europeana: Ancheta care il viza pe candidatul belgian Didier Reynders la functia de comisar european pe justitie a fost clasata

Ancheta deschisa de catre Parchetul din Bruxelles cu privire la suspiciunile de coruptie care il vizau pe ministrul belgian Didier Reynders, candidatul tarii sale pentru functia de comisar european pe justitie, a fost inchisa fara urmari, a anuntat vineri Parchetul, relateaza AFP.

Reactia lui Laszlo Trocsanyi dupa ce a fost respins la pachet cu Rovana Plumb din functia de comisar european

Europarlamentarul ungar Laszlo Trocsanyi a reactionat pe Twitter dupa ce acesta a fost respins definitiv, alaturi de Rovana Plumb, candidatul Romaniei, din postul de comisar european.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila: Discutiile, pe tema nominalizarii unei persoane pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru a discuta despre nominalizarea unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb, potrivit unui comunicat de presa al.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )