Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ion M. Ionita: Cinci motive pentru care a cazut guvernul Dancila

Adevărul Adevărul,
Ion M. Ionita: Cinci motive pentru care a cazut guvernul Dancila

Votul din parlament este urmarea fireasca a votului cetatenilor Romaniei la alegerile europarlamentare din 26 mai. Atunci PSD a intrat ireversibil pe panta care l-a dus pe 10 octombrie la pierderea puterii. De ce a fost inevitabil?. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care Carlas Dreams poarta masca. De ce se feresc, de fapt, artistii din trupa

Motivul pentru care Carlas Dreams poarta masca inca ramane un mister pentru publicul roman. Solistul trupei isi ascunde, si-n prezent, adevarata identitate de ochii fanilor curiosi. Multi s-au intrebat ce sta in spatele deciziei de-a se ascunde, cand urca pe scena. Motivul pentru care Carlas Dreams poarta masca Melodiile celor de la Carlas Dreams sunt .

Accident Ialomita. Viorica a fost inmormantata cu o zi mai devreme. Motivul sfasietor pentru care baietii ei au luat decizia

Viorica, una dintre cele 8 mame care au murit in accidentul din Ialomita, a fost inmormantata cu o zi mai devreme. Motivul sfasietor pentru care baietii ei au luat decizia. Accident Ialomita. Viorica Moise a fost inmormantata cu o zi mai devreme Un accident, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, s-a produs sambata, .

Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomita! Ce ar fi facut soferul de TIR cu putin timp inainte de tragedie

Zece persoane au murit, sambata, in urma unui accident rutier deosebit de grav. Este vorba despre tragedia care s-a petrecut pe o sosea din Ialomita, in dimineata de 5 octombrie. Acum s-a aflat si cauza pentru care s-ar fi petrecut impactul deosebit de grav. Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomita Zece oameni .

Motivul pentru care a fost ucis tanarul din Piata Constitutiei. Cine era femeia de la care a pornit scandalul

Procurorii au facut publice informatii cu privire la crima care a avut loc in Piata Consitutiei in noaptea de 29 spre 30 septembrie. Motivul pentru care tanarul a fost ucis este legat de faptul ca acesta ar fi avut o aventura cu iubita unui alt barbat, care a vrut sa se razbune. Motivul pentru care .

Mircea Badea, reactie ORIBILA dupa ce a cazut Guvernul

Mircea Badea a avut si el o reactie scurta, dar oribila, dupa ce, joi, motiunea de cenzura a trecut, iar Guvernul condus de Viorica Dancila a cazut. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a.

Breaking News: A cazut Guvernul Dancila

Voturile asupra motiunii de cenzura au fost numarate, cu 238 pentru si 4 impotriva. Ludovic Orban a a.

Stirile ProTV: Motivul halucinant pentru care un argesean a vrut sa-si insceneze moartea. Unde s-a ascuns

Intamplare demna de un film absurd, in Arges. Un barbat care si-a alertat rudele ca este sechestrat si se afla in pericol a fost cautat ore in sir de aproape 200 de politisti si jandarmi, care au folosit inclusiv caini de urma.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2933 seconds )