Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine e Ramona Manescu,validata de ALDE pentru functia de ministru de Externe. Averea sa imensa a starnit controverse

Adevărul Adevărul,
Cine e Ramona Manescu,validata de ALDE pentru functia de ministru de Externe. Averea sa imensa a starnit controverse

ALDE a decis in sedinta de azi caRamona Manescusa preia conducerea Ministerului de Externe, in locul lui Teodor Melescanu. Decizia vine in contextul in care premierul Viorica Dancila a cerut remanierea lui Melescanu, acuzat ca a ingreunat votul in diaspora la alegerile europarlamentare. Ramona Manescu a fost europarlamentar PNL in mai multe randuri si are o avere controversata. continuă pe Adevărul

Cine este Ramona Manescu, propunerea ALDE pentru functia de ministru de Externe

Ramona Manescu este propunerea ALDE pentru functia de ministru de Externe, dupa ce partidul lui Calin Popescu Tariceanu a decis sa-i retraga sprijinul politic lui Teodor Melescanu. in varsta de 46 de .

ALDE il da afara pe Melescanu din guvern si o propune pe Ramona Manescu pentru functia de ministru de Externe

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a anuntat, luni, ca formatiunea pe care o reprezinta ii retrage sprijinul politic ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si o propune pe Ramona.

Cine este Nicolae Moga, propunerea PSD pentru functia de ministru de Interne

Senatorul Nicolae Moga este propunerea PSD pentru functia de ministru de Interne dupa ce Carmen Dan si-a dat demisia din functie. in varsta de 61 de ani, Moga este de profesie inginer, absolvent al Colegiului.

Ramona Manescu, propusa pentru Ministerul de Externe, a trecut prin Parlamentul European, Guvernul Ponta, doua partide si mai multe controverse legate de avere

Ramona Manescu, 47 de ani, a fost europarlamentar mai multe mandate, pe listele PNL, si ministru al Transporturilor in primul Guvern Ponta, iar in 2017 a trecut la ALDE. Manescu a fost implicata in mai multe controverse legate de afacerile cu terenuri retrocedate.

Dancila anunta ca nu o vrea pe Kovesi pentru functia de procuror sef european

Premierul Viorica Dancila anunta ca nu o vrea pe Kovesi pentru functia de procuror sef european, invitand-o sa isi lamureasca anumite lucruri atunci cand candideaza pentru o functie. Viorica Dancila anunta ca nu o vrea pe Kovesi pentru functia de procuror sef european Viorica Dancila a anuntat vineri ca nu o sustine pe Kovesi pentru .

Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru functia de procuror-sef european. Ce s-a intamplat cu candidatul francez

Laura Codruta Kovesi ramane singura in cursa pentru functia de procuror-sef european. Candidatul francez Jean-Francois Bohnert urmeaza sa fie numit la sefia Parchetului financiar francez, dupa audierea din 11 iulie, astfel ca fosta sefa a DNA este tot mai aproape de Bruxelles. Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru sefia Parchetului European Jean-Francois Bohnert a .

Austria il va propune in continuare pe Johannes Hahn pentru functia de comisar european

Cancelarul Austriei, Brigitte Bierlein, planuieste sa il nominalizeze pe actualul comisar european pentru Politici de Vecinatate, Johannes Hahn, pentru functia de comisar european in cadrul noii Comisii, care ar putea fi condusa de Ursula von der Leyen, scrie Mediafax, citand Euronews.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )