Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eugen Teodorovici: Trebuie sa acceptam un adevar incomod, unei minciuni convenabile

B1 B1,
Eugen Teodorovici: Trebuie sa acceptam un adevar incomod, unei minciuni convenabile

Din cauza rezultatului la alegerile europarlamentare, Partidul Social Democrat PSD) are nevoie sa isi refaca, sa isi reconstruiasca si sa isi redobandeasca unitatea in diversitate, a precizat ministru de. continuă pe B1

Sunt bani pentru pensii si salariile bugetarilor? Ministrul Eugen Teodorovici explica in ce situatie s-a ajuns

Ministrul Finantelor Publice a vorbit despre deficitul bugetar de 1,4% si a anuntat ca nu se pune problema sa nu fie platite pensiile si salariile. Eugen Teodorovici a precizat, insa, ca trebuie sa fie eficientizate cheltuielile publice, referindu-se la unele ministere care in acest moment sunt supradimensionate. Eugen Teodorovici da asigurari ca sunt bani pentru .

Viorica Dancila si Eugen Teodorovici, partida de ping-pong, la Sulina Dancila, catre Teodorovici: Te remaniez

Premierul Viorica Dancila si ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, au jucat, sambata, o partida de ping-pong, intr-o tabara de copii de la Sulina, judetul Tulcea. Te remaniez, i-a spus, in gluma, premierul ministrului Finantelor.

EUGEN TEODOROVICI: O remaniere ar fi indicata cat mai repede

ACTUALIZARE Teodorovici: Deficitul bugetar consemnat dupa primele 5 luni a fost anticipat la inceputul acestui an, nu este o surpriza --- O remaniere ar fi indicata cat mai repede si o restructurare a Guvernului, atunci cand Parlamentul se va intoarce din vacanta, in cazul in care nu va fi convocat mai repede, pe final de august, a declarat, ieri seara, minstrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

EUGEN TEODOROVICI: Proiectul privind podul peste Dunare de la Braila va fi in grafic

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a declarat ca proiectul privind constructia podului peste Dunare, de la Braila, va fi in grafic, fara niciun fel de intarziere.

Eugen Teodorovici, numit vicepremier interimar de Iohannis

Eugen Teodorovici a fost numit in functia de vicepremier interimar pe probleme economice, se arata intr-un comunicat al Administratiei prezidentiale. Actualul ministru de Finante il inlocuieste pe Viorel Stefan, care a plecat la Curtea Europeana de Conturi. Eugen Teodorovici a fost ales sambata presedinte executiv al PSD.

Eugen Teodorovici: Proiectul privind podul peste Dunare de la Braila va fi in grafic, fara niciun fel de intarziere

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a declarat ca proiectul privind constructia podului peste Dunare, de la Braila, va fi in grafic, fara niciun fel de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )