Libnet.ro
UNICEF

10:46

Mircea Badea, predictii-soc pentru ziua alegerilor: Va lua cel putin 40%!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, predictii-soc pentru ziua alegerilor: Va lua cel putin 40%!

Mircea Badea a prezentat, joi, pe pasa cu Sinteza zilei, predictiile sale privind procentele pe care le vor obtine principalele partide din Romania la alegerile europarlamentare de pe 26 mai. Eu zic ca PSD ia. continuă pe Antena3

Mircea Badea o jigneste pe Viorica Dancila: Imbecila planetei

Viorica Dancila a fost scriticata de Mircea Badea, dupa ce a declarat ca isi va exercita dreptul la vot atat la alegerile europarlamentare, cat si la Referendumul pentru justitie. Realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a avut un mesaj dur si pentru PSD. Da. Voi participa duminica la vot si voi vota [] .

Mircea Badea, suparat dupa anuntul lui Dancila ca va vota la referendum: Imbecila planetei! / Despre Iohannis: Hitlerist cretin!

Anuntul premierului Viorica Dancila ca va vota la referendum l-a nemultumit teribil pe Mircea Badea. Realizatorul TV a numit-o imbecila planetei pe social-democrata. Totusi, el va vota PSD pentru ca are.

Mircea Badea: Raluca Turcan este una dintre preferatele mele

Mircea Badea si-a manifestat simpatia pentru deputatul Raluca Turcan, in cadrul emisiunii in Gura Presei, subliniind ca aceasta si-a schimbat radical discursul politic in ultimii ani. Raluca.

Carmen Bruma este foarte sigura ca nu vrea sa se marite cu Mircea Badea. Ce se intampla dupa 20 de ani de relatie

Carmen Bruma are de multi ani o relatie foarte stabila cu Mircea Badea, iar de cand le-a aparut pe lume si primul copil, cei doi sunt si mai apropiati, dar si panicati. Chiar daca nu par, cei doi sunt excesiv de grijulii cand vine vorba de copil. in urma cu cinci ani, Carmen Bruma a [] .

Mircea Badea o ataca dur pe Viorica Dancila: Dupa ce imbecila planetei a spus ca va participa la cvorumul hitleristului cretin, as da ciumei rosii o opinie anti

Realizatorul postului Antena 3 Mircea Badea a intors armele impotriva premierului Viorica Dancila, pe care a numit-o imbecile pamantului dupa ce aceasta a anuntat ca va vota la referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis, pe care Badea l-a catalogat in acelasi stil hitlerist cretin.

Mircea Badea, dezlantuit impotriva Vioricai Dancila: Dupa ce imbecila planetei a declarat ca va participa la cvorumul hitleristului cretin, as da ciumei rosii o opinie anti

Mircea Badea s-a dezlantuit impotriva premierului Viorica Dancila, dupa ce aceasta a anuntat ca va vota la referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis. in mod normal, dupa ce imbecila planetei a declarat ca va participa la cvorumul hitleristului cretin, as da ciumei rosii o opinie anti si as vota cu Tariceanu, a scris Badea, pe Facebook.

Mircea Badea rupe tacerea si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a avut o replica dura la adresa Andreei Esca, dupa ce prezentatoarea Stirilor Pro TV a declarat intr-un interviu ca romanii traiesc o mare dezamagire cu privire la ce se intampla in tara.

Mircea Badea, despre extradarea lui Radu Mazare: Singurul lucru important este cum s-a facut

Mircea Badea a vorbit luni, in emisiunea in Gura Presei, despre extradarea lui Radu Mazare. Realizatorul Antena 3 apreciaza ca nu este nimic spectaculos in ceea ce priveste venirea in Romania a lui Radu.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 270,81 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 270,81 lei/MWh, in intervalul orar 20.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 261,44 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru sambata, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), adminis-trata de OPCOM, a ajuns la 261,44 lei/MWh, in intervalul orar 20.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )