Libnet.ro
UNICEF

16:31

Rares Bogdan: De ce trebuie sa ne preocupe de doi ani si jumatate mai mult drepturile infractorilor decat drepturile oamenilor cinstiti?(VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan: De ce trebuie sa ne preocupe de doi ani si jumatate mai mult drepturile infractorilor decat drepturile oamenilor cinstiti?(VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca, de doi ani si jumatate, coalitia de la guvernare este mai. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre PSD si Guvern: Eu am fost lasat singur doi ani si jumatate

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca in ultimii doi ani a fost lasat singur in spatiul public pentru ca cei din PSD si Guvernul au comunicat foarte putin. Haideti sa discutam cinstit: eu am fost.

Rares Bogdan: Romani, nu va irositi votul daca vreti ca PSD sa fie oprit de la acapararea totala a Romaniei (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegeriel europarlamentare, a lansat un apel la adresa romanilor, sa mearga la vot pe 26 mai. in discursul sau sustinut, miercuri, la mitingul electoral.

Rares Bogdan: Vom solicita inca de duminica seara ca PSD si ALDE sa paraseasca de indata Palatul Victoria (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat joi, in timpul unui miting electoral organizat la Bistrita ca imediat dupa alegeri liberalii vor solicita ca PSD si.

Buzau: Ancheta la o scoala din Movila Banului, unde au fost gasite pliante cu Rares Bogdan, candidat al PNL la alegerile europarlamentare

Ministerul Educatiei cere Inspectoratului Scolar Judetean Buzau sa demareze o ancheta in scoala din comuna Movila Banului, unde ar fi fost aduse in cursul zilei afise electorale cu Rares Bogdan, candidatul PNL la alegerile europarlamentare.

Rares Bogdan: Statul roman nu a avut niciun merit in aducerea lui Radu Mazare acasa (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca autoritatile romane nu au niciun.

Un baietel de doi ani a ajuns la spital dupa ce a inghitit anticonceptionale. in ce stare este copilul

Un copil in varsta de doi ani din Iasi a ajuns la spital dupa ce a inghitit mai multe anticonceptionale pe care le-a gasit in casa. Acesta a fost consultat de urgenta de catre medici, care au decis sa-l interneze.

SENZATIONAL: Iulia Vantur s-a intors in Romania, dupa doi ani! PRIMELE IMAGINI cu ea il vor face pe Salman Khan sa TURBEZE! (FOTO)

Surpriza! Dupa doi ani de absenta, Iulia Vantur s-a intors in Romania, iar prima ei aparitie a fost miercuri seara la VIVA! Party 2019. Fosta prezentatoare TV s-a schimbat enorm: a slabit considerabil si.

Tragedie pentru o familie din Teleorman. O fetita de doi ani a decedat, spulberata de un sofer, iar sora ei este in coma

Tragedie pentru o familie in urma unui accident cumplit. O fetita de doi ani a decedat, iar sora ei de 13 ani se zbate intre viata si moarte dupa ce au fost lovite in plin de un autoturism, in timp ce se juc.

Vicepresedintele UDMR, Anna Horvath, condamnata definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare

Curtea Suprema a condamnat-o miercuri pe Anna Horvath, vicepresedintele UDMR, la doi ani de inchisoare cu suspendare si 100 de zile de munca in folosul comunitatii pentru infractiunea de trafic de influenta.

Anna Horvath, vicepresedinte executiv UDMR si fost viceprimar de Cluj, condamnata definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta

Fostul viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, Horvath Anna, a fost condamnat de iCCJ la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta intr-un dosar inceput in perioada campaniei electorale pentru alegerile locale din 2016. Sentinta este definitiva. Horvath Anna a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, ca in urma deciziei iCCJ va demisiona din functia de consilier local al municipiului Cluj-Napoca.

ştiri din Politica

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )