Libnet.ro
UNICEF

13:30

Televiziunea din Romania care are PROBLEME din cauza lui Liviu Dragnea

B1 B1,
Televiziunea din Romania care are PROBLEME din cauza lui Liviu Dragnea

Televiziunea Romana a primit observatia de a nu mai invita, in campania electorala, politicieni la emisiunea Viata Satului, asa cum s-a intamplat inainte de alegerile europarlamentare, din mai, cand la. continuă pe B1

Caravana cu Medici merge in octombrie in patru sate din Romania pentru a depista si combate gratuit afectiuni cardio-vasculare

Synevo Romania se alatura campaniei Caravana cu Medici, prin care se ofera servicii medicale gratuite persoanelor din zone defavorizate. In luna octombrie vor fi vizitate patru sate din Romania, cu scopul de a diagnostica si trata afectiuni.

Caravana cu Medici ajunge in patru sate din Romania. Care sunt acestea si ce analize pot fi facute gratuit

Caravana cu Medici o asociatie care ofera ingrijiri medicale gratuite persoanelor defavorizate va ajunge pana pe 12 octombrie in patru sate din Romania. Ce analize pot fi facute gratuit.

Dan Spataru a fost prima vedeta adevarata din Romania. Ar fi implinit azi 80 de ani

Dan Spataru a fost prima vedeta adevarata din tara noastra, desi in acelasi timp mai erau interpreti care aveau lipici la public. Artistul a lasat romanilor comoara slagarele sale, printre care si Tarancuta, tarancuta, Nici o lacrima, Drumurile noastre, Nu m-am gandit la despartire, Oare, oare, Te asteapta un om. Artistul ar fi implinit azi .

Anastasiu, catre patronii germani din Romania: Pregatiti-va, cota unica va fi anulata si 400.000 de bugetari vor fi dati afara. Ce mai prevede

Un Guvern cu prim-ministru tehnocrat va ajunge la putere in 2020 in Romania, care initial va lua masura disponibilizarii a 400. 000 de bugetari, iar ulterior se va lua decizia renuntarii la cota unica de impozitare si adoptarea impozitarii progresive, le-a transmis marti seara presedintele Camerei de Comert Romano-Germane, Dragos Anastasiu, oamenilor de afaceri germani din Romania, scrie Agerpres.

Cine castiga alegerile prezindentiale din Romania, conform unui sondaj IMAS

Cu cateva saptamani ramase pana la alegerile prezidentiale din Romania, au aparut online rezultatele unui sondaj IMAS pe marginea subiectului, realizat la comanda Europa FM. in cazul in care votul tau este influentat de vointa majoritatii, daca alegerile prezidentiale ar avea loc duminica, ar trebui sa votezi cu Klaus Iohannis. Conform studiului sintetizat in grafiul .

Care este orasul din Romania in care e imposibil sa gasesti un loc de parcare?

Sunt orase in Romania in care este practic imposibil sa gasesti un loc de parcare. Surprinzator, nu Bucurestiul este cel in care se parcheaza cel mai greu.

Dan Barna a facut o gafa monumentala pe pagina sa de Facebook. Cu ce oras din Romania a comparat Roma

Dan Barna a fost imediat taxat de internauti pentru gafa facuta pe o retea de socilizare. Acesta a comparat Roma cu un oras din Romania. Ce mesaj i-a facut pe unii sa rada si pe altii sa se minuneze de greseala imensa facuta de candidatul la alegerile prezidentiale? Dan Barna, gafa pe Facebook Oana Stancu .

Cele mai bune case de pariuri din Romania

Istoria cazinourilor in Romania este destul de veche. Cel mai vechi cazino din Romania a fost const.

Cati bani pierzi daca ii tii la o banca din Romania, in lei si euro

In functie de suma pe care o depui la o banca din Romania, chiar si in cazul dobanzilor pozitive, s-ar putea sa pleci cu mai putini bani decat ai venit. Bancile reprezinta o afacere.

Anamaria Prodan, printre cei mai bogati oameni din Romania. Ce avere are, de fapt, sotia lui Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan isi poate face griji pentru orice, dar nu pentru lipsa banilor din conturi. Sotia lui Laurentiu Reghecampf si-a adunat o avere frumusica. Dupa ce a revenit in centrul atentiei dupa pumnul pe care i l-a dat lui Dan Alexa, fanii au fost curiosi si de alte detalii din viata sa. Ce avere colosala .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )