Libnet.ro
UNICEF

09:30

Viorica Dancila, despre erorile care au dus la declinul PSD: S-a gresit pe comunicare. Ne-am dus pe o singura linie, cea legata de justitie (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, despre erorile care au dus la declinul PSD: S-a gresit pe comunicare. Ne-am dus pe o singura linie, cea legata de justitie (VIDEO)

Viorica Dancila a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre motivele pentru care PSD a pierdut alegerile europarlamentare. inca sefa guvernului sustine ca social-democratii au gresit. continuă pe B1

Viorica Dancila, despre partidele care au votat in favoarea motiunii: Acesta alianta se va dezbina. Pe ei ii uneste numai ura pentru PSD

Presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, s-a declarat convinsa ca partidele care au votat in favoarea motiunii de cenzura se vor dezbina in curand, deoarece nu sunt unite printr-un program sau o.

Viorica Dancila face anuntul: Conditia pentru ca PSD sa voteze un nou Guvern

Viorica Dancila anunta ca PSD va vota investirea unui nou Guvern, format din partidele care au votat motiunea de cenzura, cu conditia sa nu existe nicio taiere de pensii sau de salarii. Daca liberalii.

Dancila, despre viitorul guvern: Daca vine cu taieri de pensii si salarii, cu siguranta PSD nu va participa la vot Deputatii PSD au decis sa nu voteze un nou guvern PNL, senatorii n-au luat o decizie finala, parerile fiind impartite

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca PSD nu va participa la votul de investitura in Parlament daca noul guvern va propune taieri de pensii si salarii, oprirea programelor pentru primari si lucruri care nu se pliaza pe realitatea din Romania. Luni, deputatii PSD au votat, in sedinta de grup, sa nu sustina investirea unui nou Guvern PNL. Nici majoritatea senatorilor PSD nu vor sa sustina un nou Guvern la votul din Parlament, insa o decizie finala in acest sens inca nu a fost luata in grupul senatorial, parerile fiind impartite.

VIDEO Viorica Dancila si-a lansat candidatura la Cotroceni: Aceste forte cu care luptam acum vor distrugerea PSD Firea: Nu fiti tristi, ce nu te doboara, te intareste Ciolacu: Cei care au tradat vor primi rasplata mai repede decat se asteapta

In prima zi a campaniei electorale pentru prezidentiale, Viorica Dancila si-a lansat candidatura pentru Cotroceni, la Romexpo, in prezenta catorva mii de pesedisti carora le-a vorbit despre fortele care vor distrugerea PSD si pentru care motiunea de cenzura a fost doar primul pas dintr-un plan elaborat si meschin. L-a atacat din nou pe Klaus Iohannis, cel mai toxic presedinte, care i-a sacrificat pe romani din ambitia de a obtine un nou mandat, si a invocat zece masuri pe care le-ar lua daca ar ajunge la Cotroceni, una dintre ele fiind transformarea Administratiei prezidentiale intr-o camera de garda mereu deschisa, cu profesionisti care vor lucra din toata inima pentru romani.

Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Au falimentat Opozitia

Viorica Dancila, personaj pentru multi amuzant, si PSD, entitate care a cazut in post, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Sunt 2 si singuri si au falimentat Opozitia. Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inainte numirii noului Guvern A fost odata un oras in care locuitorii se imparteau in printi si cersetori. intre .

VIDEO: Viorica Dancila, dansand hora la nunta sefului Consiliului Judetean Maramures

Viorica Dancila, alaturi de mai multi lideri PSD, participa sambata seara la nunta presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea. Imagini postate pe Facebook de Doian Pana o suprind pe Viorica Dancila alaturi de Olguta Vasilescu, prinsa intr-o hora.

Ponta, propunere-soc pentru Viorica Dancila. Este vorba despre fuziunea PSD - Pro Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti seara ca ii propune liderului PSD Viorica Dancila, care a avansat scenariul unirii PSD cu Pro Romania dar fara Victor Ponta, sa-si dea demisia.

Cum s-a imbracat Viorica Dancila la lansarea oficiala a candidaturii la prezidentiale. Toata sala a aplaudat-o

Viorica Dancila si-a lansat, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale. La evenimentul organizat special pentru aceasta ocazie, premierul demis al Romaniei s-a imbracat cu un sacou negru si a purtat in piept o brosa speciala despre care a spus ca va fi folosita in campania electorala. Viorica Dancila si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale Presedintele PSD .

Paleologu, despre Dancila: Cei pe care Dumnezeu vrea sa ii piarda, mai intai ii innebuneste (VIDEO)

Candidatul la alegerile prezidentiale din partea Partidului Miscarea Populara, Theodor Paleologu, o ataca dur pe Viorica Dancila, despre care spune ca da impresia ca nu mai are simtul realitatii,.

DANCILA, DESPRE ORBAN-PREMIER: Este cel mai vocal promotor al masurilor de austeritate

Premierul Viorica Dancila a declarat, dupa desemnarea lui Ludovic Orban premier, ca acesta este cel mai vocal promotor al masurilor de austeritate. in rest, acelasi amatorism si acelasi mare nimic de pana acum, a spus Dancila, adaugand ca PSD nu va vota Guvernul lui Iohannis si nu se va prezenta la votul de investitura.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )