Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIORICA DANCILA: Mi-as dori sa revenim la politici care se concentreaza pe cetatean

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Mi-as dori sa revenim la politici care se concentreaza pe cetatean

Premierul Viorica Dancila a declarat intr-un interviu acordat The Guardian ca PSD a inteles mesajul transmis la alegerile europarlamentare si ca partidul se va concentra mai mult pe cetateni si mai putin pe sistemul judiciar. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila o ataca pe Laura Codruta Kovesi in presa internationala. Ce ne facem daca acuzatiile sunt reale?

Conflictul s-a mutat pe alte fronturi! Premierul Viorica Dancila o ataca pe fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi in presa internationala. Oficialul, in timp ce isi ascutea sabiile, a subliniat ca inainte de orice Kovesi sa-si rezolve problemele din justitie. Viorica Dancila o ataca pe Laura Codruta Kovesi in presa internationala Viorica Dancila a .

Cine sunt oamenii din PSD propusi sa preia portofoliile ramase vacante dupa remaniere. Viorica Dancila a anuntat lista

Viorica Dancila a anuntat mai multe decizii luate in cadrul sedintei CEx a PSD de luni, 15 iulie. Printre ele se numara si concluziile remanierii dorite de premierul Dancila si rezultate in urma unei evaluari pe cateva ministere. Primii care pleaca din Guvernul Dancila sunt Carmen Dan de la sefia Ministerului de Interne si .

VIORICA DANCILA: Candidatul care se va pozitiona bine in sondaje merge la prezidentiale

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, astazi, ca persoana care se va pozitiona bine in sondajele de opinie, dar va avea si sustinerea partidului, va candida la alegerile prezidentiale.

VIORICA DANCILA: Romania, o voce puternica si un partener serios

Premierul Viorica Dancila apreciaza ca, prin detinerea presedintiei Consiliului UE, Romania a reconfirmat ca este o voce puternica si un partener serios, care lasa o baza solida pentru urmatorul capitol al constructiei europene.

INTERVIU EXCLUSIV. Viorica Dancila, despre presedintia romana la Consiliul UE: Toate discutiile cu Iohannis si cu liderii europeni puteau duce la sustinere, nu la atac

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3, in care a vorbit despre rezultatele presedintiei romane la Consiliul Uniunii Europene. inseamna o munca .

Digi24: Viorica Dancila, pentru The Guardian: Laura Codruta Kovesi trebuie sa isi rezolve problemele cu sistemul judiciar

Dupa proteste masive, Viorica Dancila trebuie sa faca dovada faptului ca nu este doar o mandatara a fostului lider PSD, care a fost condamnat pentru coruptie, scrie The Guardian. Cotidianul britanic descrie tripla doza de realitate primita de PSD in doar 48 de ore, dupa infrangerea suferita la alegerile europarlamentare, validarea referendumului si condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si jumatate pentru coruptie.

Carmen Dan, replica acida pentru Viorica Dancila: Atat de dezinformata am fost. ii urez succes senatorului Moga in mandat

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca premierul Viorica Dancila nu i-a cerut demisia cu ocazia discutiei pe care au avut-o in cursul zilei de luni, precizand ca a decis sa-si.

Carmen Dan: Nu Viorica Dancila mi-a cerut demisia, eu mi-am depus mandatul

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca premierul Viorica Dancila nu i-a cerut demisia cu ocazia discutiei pe care au avut-o in cursul zilei de luni, precizand ca a decis sa-si puna mandatul la dispozitia prim-ministrului.

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila: Nu mi-a cerut demisia, mi-a spus ca din cele opt ministere care au fost evaluate, Carmen Dan trebuie sa plece. Mi-am pus mandatul la dispozitie

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila si spune ca aceasta nu i-a cerut demisia, dar i-a spus ca din cei opt ministri pe care i-a evaluat, cel de la Interne trebuie sa plece, iar in urma acestei discutii ea si-a pus mandatul la dispozitie.

Viorica Dancila merge marti la Strasbourg. Va tine un discurs in Parlamentul European

Premierul Viorica Dancila merge marti, la Strasbourg, acolo unde principalul eveniment este interventia pe care o va avea in Parlamentul European pe tema detinerii presedintiei UE. De la ora 15.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )