Libnet.ro
UNICEF

19:30

Adina Valean, eurodeputat: Nu avem infrastructura din cauza neputintei de la Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adina Valean, eurodeputat: Nu avem infrastructura din cauza neputintei de la Bucuresti

Victor Bostinaru: Este o dramatica si profunda criza de timp pentru pregatirea de proiecte mature eligibile si finantabile de Comisia Europeana Romania nu a profitat nici macar un centimetru de fondurile europene dedicate infrastructurii, este de parere europarlamentarul roman Adina Valean, care sustine ca tara noastra nu are infrastructura din cauza neputintei de proiectare de la Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Neputinta de proiectare din Bucuresti este cauza deficitelor infrastructurii

Europarlamentarul Adina Valean a declarat astazi ca Romania nu a profitat nici macar un centimetru de fondurile europene dedicate infrastructurii, iar tara noastra nu are infrastructura din cauza, pur si simplu, a neputintei de proiectare de la Bucuresti, scrie News. ro.

De ce nu mai candideaza Adina Valean pentru un nou mandat de europarlamentar: Vreau sa mai fac si altceva. Nu e nimeni de neinlocuit

Europarlamentarul PNL Adina Valean sustine ca decizia de a nu mai candida pentru inca un mandat la europarlamentare este una strict personala, nu impusa de conducerea partidului. Totusi, in cursa pentru alegeri a intrat sotul sau, Crin Antonescu.

Plngere la Curtea Penala Internationala, contra Frantei, pentru crime mpotriva umanitatii, din cauza testelor nucleare din Polinezia

O plangere a fost depusa pe 2 octombrie la Curtea Penala Internationala CPI) impotriva Frantei pentru crime impotriva umanitatii din cauza testelor nucleare efectuate in Polinezia, a afirmat marti la ONU liderul separatist polinezian Oscar Temaru, citat de AFP si Agerpres.

Victor Ponta: Din cauza incompetentei Guvernelor Dragnea pierdem in 2018 deja 800 milioane de euro

Victor Ponta a intervenit de partea Corinei Cretu in scandalul cu Guvernul Romaniei! Fostul premier a aratat ca din cauza incompetentei executivului Romania a pierdut 800 de milioane de euro, in timp ce.

Telescopul spatial Hubble a fost oprit, din cauza unei defectiuni la un giroscop

Telescopul spatial american Hubble, pe orbita din 1990, este oprit in prezent, din cauza unei defectiuni a giroscoapelor, a anuntat luni NASA, potrivit AFP.

ING: O parte dintre tranzactiile facute n weekend au fost procesate de doua ori din cauza unei erori operationale. n 24 de ore banii vor fi returnati

O parte dintre tranzactiile facute in weekend au fost procesate de doua ori din cauza unei erori operationale. in 24 de ore banii vor fi returnati, au precizat pentru HotNews. ro reprezentantii bancii olandeze. Stirea se actulizeaza.

Adrian Pintea ar fi implinit 64 de ani. A murit din cauza dintilor

Adrian Pintea ar fi implinit varsta de 64 de ani. A fost un actor iubit de romani pentru farmecul sau, in special pentru minunatul rol din filmul Iancu Jianul. Adrian Pintea a murit la doar 52 de ani, din.

FMI si -a revizuit la 4% estimarile privind avansul economiei romnesti n 2018, din cauza moderarii stimulentelor

Fondul Monetar International si-a revizuit, in jos, estimarile privind evolutia economiei romanesti, atat in acest an cat si anul viitor, ca urmare a moderarii stimulentelor care au stat la baza cresterii din 2017, arata cel mai nou raport World Economic Outlook, publicat marti de institutia financiara internationala si citat de Agerpres. Daca in luna aprilie FMI estima ca, in 2018, Malta si Romania vor inregistra in acest an cea mai mare crestere economica din Europa, de 5,7% si, respectiv, 5,1%, in raportul de marti, FMI si-a revizuit in jos prognoza, la 4% in 2018, cu 1,1 puncte procentuale mai putin decat estima in primavara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )