Libnet.ro
UNICEF

11:46

Comisia Europeana: vor avea loc noi scumpiri in acest an in Romania. Muresan: Guvernarea PSD inseamna bani mai putini in buzunarele romanilor

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana: vor avea loc noi scumpiri in acest an in Romania. Muresan: Guvernarea PSD inseamna bani mai putini in buzunarele romanilor

Prognoza intermediara de iarna 2018 a Comisiei Europene avertizeaza ca masurile guvernelor PSD si ALDE din ultimul an vor duce la noi scumpiri si in 2018 si ca urmeaza doi ani de incetinire a cresterii economice, a anuntat europarlamentarul Siegfried Muresan pe Facebook. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana avertizeaza ca vor avea loc noi scumpiri in acest an in Romania

Prognoza intermediara de iarna 2018 a Comisiei Europene, publicata ieri, avertizeaza ca masurile guvernelor PSD si ALDE din ultimul an vor duce la noi scumpiri si in 2018 si ca urmeaza doi ani de incetinire a cresterii economice, a declarat Siegfried Muresan, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

BACALAUREAT 2018. Primele probe vor avea loc luni, 12 februarie

Evaluarea competentelor va incepe luni, 12 februarie, cu proba orala la limba romana si va continua si marti, 13 februarie. in zilele de 16 februarie, 19 februarie si 20.

Inalta Curte: Victor Ponta audiat in dosarul Rovinari Turceni. Ultimul termen al procesului va avea loc pe 27 februarie

Fostul premier Victor Ponta a fost audiat, vineri, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul Rovinari - Turceni, in care este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, informeaza Agerpres. Instanta a stabilit ca ultimul termen al procesului sa se desfasoare pe 27 februarie, cand vor avea loc dezbaterile finale.

DOCUMENT Comisia Europeana: Romania 2018 - noi scumpiri, crestere economica pe seama consumului

Comisia Europeana si-a imbunatatit prognoza de crestere economica pentru Romania pe anul 2018, dar avertizeaza asupra faptului ca boomul este generat de consum si se asteapta la noi cresteri de preturi in tara.

Comisia Europeana prezinta, astazi, strategia pentru Balcanii de Vest. Ce state balcanice se vor alatura UE

Comisia Europeana va prezenta, marti, Strategia privind Balcanii de Vest, in conditiile in care integrarea rapida in UE a sase tari din Balcanii de Vest este promovata de 12 state membre.

Comisia Europeana: Preluarea Shazam de catre Apple ar putea afecta concurenta

Preluarea de catre Apple a startup-ului britanic Shazam, care ofera un serviciu de identificare a muzicii, ar putea pune in pericol concurenta si trebuie sa fie analizata de catre Comisia Europeana, a anuntat institutia Uniuunii Europne, scrie News. ro.

Comisia Europeana raspunde acuzatiilor lui Dragnea: Jean-Claude Junker apreciaza in mod deosebit activitatea Angelei Cristea

Comisia Europeana reactioneaza dupa acuzatiile liderului PSD, Liviu Dragnea, si anunta ca Jean-Claude Juncker apreciaza in mod deoebit activitatea Angelei Cristea, sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, potivit EurActiv. ro.

Comisia Europeana raspunde acuzatiilor lui Dragnea: Jean-Claude Juncker apreciaza in mod deosebit activitatea Angelei Cristea

Comisia Europeana reactioneaza dupa acuzatiile liderului PSD, Liviu Dragnea, si anunta ca Jean-Claude Juncker apreciaza in mod deoebit activitatea Angelei Cristea, sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, potivit EurActiv. ro.

Dragnea: Luni va avea loc un Birou Permanent National al PSD, miercuri un Comitet Executiv National

Liviu Dragnea a anuntat vineri cu luni va avea loc un Birou Permanent National al PSD, urmat miercuri de un Comitet Executiv National al partidului. Reuniunea de lui va fi primul BPN al PSD dupa multa vreme.

Ministrul Sanatatii, despre diminuarea salariilor din sistem: 3% dintre angajati vor avea probleme

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, ca 3% dintre angajatii din Sanatate vor avea pr.

ştiri din Politica

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )