Libnet.ro
UNICEF

10:45

Daca Chirica e exclus din PSD, partidul renunta definitiv la orice sansa de a mai castiga Primaria Iasi in 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daca Chirica e exclus din PSD, partidul renunta definitiv la orice sansa de a mai castiga Primaria Iasi in 2020

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca daca primarul de Iasi Mihai Chirica va fi exclus din PSD, atunci partidul renunta definitiv la orice sansa de a mai castiga Primaria Iasi in 2020, precizand ca plecarea lui Chirica din partid deschide mai multe scenarii, toate defavorabile social-democratilor. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Chirica, exclus din PSD

Membrii Comisiei de Etica din cadrul PSD Iasi au propus marti Biroului Permanent Judetean al filiale.

Mihai Chirica risca sa fie exclus din PSD - surse

Primarul Iasiului Mihai Chirica ar putea fi sanctionat de conducerea filialei judetene a PSD, dupa ce edilul nu s-a prezentat in fata comisiei de etica a organizatiei, unde a fost chemat pentru a da lamuriri.

Avertismentul lui Catalin Ivan pentru PSD: Risca sa piarda Primaria Iasi in 2020

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca daca primarul de Iasi Mihai Chirica va fi exclus din PSD, atunci partidul renunta definitiv la orice sansa de a mai castiga Primaria Iasi in 2020, precizand.

Surse: Mihai Chirica risca sa fie exclus din PSD dupa ce nu s-a prezentat la Comisia de etica pentru a explica atacurile la adresa lui Dragnea

Primarul Iasiului Mihai Chirica ar putea fi sanctionat de conducerea filialei judetene a PSD, dupa ce edilul nu s-a prezentat in fata comisiei de etica a organizatiei, unde a fost chemat pentru a da lamuriri privind atacurile sale repetate la adresa PSD. Surse din cadrul PSD Iasi au declarat pentru News. ro ca se poate ajunge chiar la excluderea din partid a primarului Mihai Chirica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )