Libnet.ro
UNICEF

22:45

Daciana Sarbu critica dur Guvernul Dancila. De ce lipsesc din Romania initiativele guvernamentale care sa vizeze probleme atat de grave?

B1 B1,
Daciana Sarbu critica dur Guvernul Dancila. De ce lipsesc din Romania initiativele guvernamentale care sa vizeze probleme atat de grave?

Europarlamentarul Daciana Sarbu a lansat un atac extrem de dur la adresa Cabinetului condus de Viorica Dancila. Daciana Sarbu, fosta colega la Bruxelles cu actualul premier, critica Executivul Dancila pentru. continuă pe B1

O noua numire in Guvernul Dancila

Gabriela Mihaela Voicila a fost numita in functia de secretar de stat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila. Decizia a fost.

DEMISIE mascata in Guvernul Dancila: incepand cu data prezentului ordin, ministrul....

Unul dintre ministii guvernului Dancila se retrage intr-un con de urma. Numita de presa demisie mascata, ministrul Culturii, George Ivascu, a luat decizia ca majoritatea obligatiilor sa fie.

Guvernul Dancila, amenintat de un patronat. Se cere publicarea unei hotarari-cheie in privinta supraaccizei

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR), unul dintre patronatele transportatorilor, a anuntat vineri ca cere Guvernului sa publice Hotararea de Guvern privind conditiile, procedura si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )