Libnet.ro
UNICEF

05:30

Norica Nicolai, ALDE: Nu suntem pregatiti sa aderam la moneda euro, in momentul de fata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Norica Nicolai, ALDE: Nu suntem pregatiti sa aderam la moneda euro, in momentul de fata

Romania nu este pregatita, in momentul de fata, sa treaca la moneda euro, lucru ce ar putea fi posibil in termen de cinci ani, a declarat, sambata, la Galati, intr-o conferinta de presa, europarlamentarul Norica Nicolai ALDE). continuă pe Ziarul Bursa

Norica Nicolai, ALDE: Nu suntem pregatiti pentru a accede la moneda euro

Eurodeputata ALDE Norica Nicolai a declarat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Galati, ca Romania nu este in acest moment pregatita pentru aderarea la moneda euro. Aceasta a mai spus ca proiectul ar putea deveni fezabil in cinci ani cand s-ar putea stabiliza economia.

Norica Nicolai: in momentul de fata, nu suntem pregatiti pentru a accede la moneda euro

Romania nu este pregatita, in momentul de fata, sa treaca la moneda euro, lucru ce ar putea fi posib.

Avertisment de la Bruxelles: Romania nu este pregatita sa treaca la moneda euro

Romania nu este pregatita, in momentul de fata, sa treaca la moneda euro, a declarat, sambata europarlamentarul Norica Nicolai. Este o disputa si daca consulti mediul academic si economic, inclusiv .

Norica Nicolai: Constitutional, decizia presedintelui in privinta propunerii ministrului Justitiei de revocare a sefei DNA nu este discretionara

Europarlamentarul ALDE, Norica Nicolai, a declarat, sambata, la Galati, ca nu crede ca presedintele Iohannis va avea o alta atitudine fata de cea prezentata public in privinta propunerii ministrului Justitiei de revocare a sefei DNA. , ea apreciind insa ca arhitectura constitutionala nu-i da dreptul sa aiba o decizie discretionara.

SONDAJ E oportun sa inceapa Romania pregatirile pentru trecerea la moneda euro?

Guvernul Dancila intentioneaza sa infiinteze o comisie care sa se ocupe de aderarea Romaniei la moneda euro. Consider ca aderarea la moneda euro . ) este cel mai important proiect dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, a spus miercuri sefa Executivului. Sondaj HotNews. ro: E oportun sa inceapa Romania pregatirile pentru trecerea la moneda euro?.

Guvernul infiinteaza o comisie care se va ocupa de trecerea la moneda euro, condusa de premier si presedintele Academiei Romane/ Guvernatorul BNR va fi vicepresedinte al comisiei, alaturi de un vicepremier -*- Guvernul infiinteaza o comisie care se va oc

Guvernul vrea sa aprobe printr-o ordonanta de Urgenta infiintarea unei comisii care se va ocupa de aderarea Romaniei la moneda euro. Presedintii comisiei vor fi premierul si seful Academiei Romane, in timp ce guvernatorul BNR va fi vicepresedinte, alaturi de un vicepremier. Participa in text la sondajul HotNews. ro: E oportun sa inceapa Romania pregatirile pentru trecerea la moneda euro?.

Guvernul infiinteaza o comisie care se va ocupa de trecerea la moneda euro, condusa de premier si presedintele Academiei Romane/ Guvernatorul BNR va fi vicepresedinte al comisiei, alaturi de un vicepremier

Guvernul vrea sa aprobe printr-o ordonanta de Urgenta infiintarea unei comisii care se va ocupa de aderarea Romaniei la moneda euro. Presedintii comisiei vor fi premierul si seful Academiei Romane, in timp ce guvernatorul BNR va fi vicepresedinte, alaturi de un vicepremier.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )