Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dacian Ciolos (PLUS): Guvernul Dancila va sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European sau n-o sa se mai opuna (VIDEO)

B1 B1,
Dacian Ciolos (PLUS): Guvernul Dancila va sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European sau n-o sa se mai opuna (VIDEO)

Dacian Ciolos, presedintele PLUS si liderul grupului Renew Europe in Parlamentul European, a anuntat ca, din informatiile pe care le are de la nivel inalt, Guvernul Dancila va sustine candidatura Laurei. continuă pe B1

Dacian Ciolos, discutii cu presedintele si premierul Frantei despre comisarii europeni: Ramane inca neclar daca Renew Europe o sustine pe Goulard, acuzata de fapte grave de coruptie

Dacian Ciolos, presedintele PLUS si liderul grupului Renew Europe in Parlamentul European, a purtat discutii politice consistente cu Emmanuel Macron, presedintele Frantei, si premierul Edouard Philippe.

Dacian Ciolos, intalnire cu presedintele Frantei: Am discutat despre un summit Renew si despre comisarii nominalizati. Nu dau niciun cec in alb

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, anunta ca s-a intalnit cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, iar discutiile au vizat : prioritatile grupului politic Renew Europe, precum si comisarii europeni nominalizati. Ciolos precizeaza ca, in privinta comisarilor, nu da niciun cec in alb nimanui.

Dacian Ciolos - intalnire cu presedintele Frantei

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, anunta ca s-a intalnit cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, iar discutiile au vizat prioritatile grupului politic Renew Europe, precum si comisarii europeni nominalizati.

Victor Ponta, atac usturator la adresa lui Dacian Ciolos: Mai prefacut decat vechii oameni

Victor Ponta lanseaza un atac dur la adresa lui Dacian Ciolos, spunand ca este mai prefacut, mai demagog, mai oportunist si mai neprofesionist decat oamenii vechi. OMUL NOU in Politica : Dacian.

Victor Ponta, atac la Dacian Ciolos:Este mai prefacut, mai demagog, mai oportunist si mai neprofesionist decat oamenii vechi din politica

Dacian Ciolos este mai prefacut, mai demagog, mai oportunist si mai neprofesionist decat oamenii vechi din politica, iar Dan Barna nu e pregatit sa conduca tara pentru ca s-a aliat cu el, a precizat.

Guvernul Dancila merge in Parlament pentru validare, abia dupa motiunea de cenzura a Opozitiei (surse)

Guvernul Dancila se va prezenta in Parlament pentru aprobarea remanierii, abia dupa ce Opozitia va depune motiunea de cenzura, ar fi decis Comitetul Executiv National al PSD, potrivit surselor din sedinta.

Viorica Dancila: CCR nu ne obliga sa mergem in Parlament, dar mergem oricum. Nominalizarile pentru portofoliile ALDE raman aceleasi Guvernul Romaniei nu sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila sustine ca decizia luata de CCR miercuri nu obliga Guvernul sa se prezinte in Parlament, dar a precizat ca va merge oricum in fata legiuitorilor, in termenul prevazut de legea.

Guvernul Dancila vrea sa dea 10 milioane de euro pe un sistem IT national pentru adoptie: Ce servicii vor fi disponibile cetatenilor

Guvernul vrea sa aprobe marti necesitatea unor cheltuieli de 45,9 milioane de lei pentru crearea unui sistem IT national pentru adoptii. Sistemul va fi implementat in 3 ani din fonduri UE nerambursabile si de la bugetul de stat. Cetatenii si mediul publicprivat vor putea folosi urmatoarele servicii: accesarea online a informatiilor referitoare la proceduriformulare, descarcarea si incarcarea online a formularelor si servicii de suporthelpdesk, se arata in nota de fundamentare a proiectului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )