Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Republicii Moldova - discutii cu Dacian Ciolos

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Republicii Moldova - discutii cu Dacian Ciolos

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat perspectivele de cooperare cu delegatia Romaniei in grupul Renew Europe din Parlamentul European, condusa de Dacian Ciolos. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Republicii Moldova, in vizita oficiala la Bruxelles. Cu ce eurodeputati romani se intalneste Maia Sandu

Premierul moldovean Maia Sandu va efectua, miercuri, o vizita oficiala la Bruxelles, acolo unde se va intalni cu fostul presedinte si actual eurodeputat Traian Basescu, cu Dacian Ciolos, liderul Renew Europe,.

Premierul Republicii Moldova il felicita pe presedintele Ucrainei pentru scorul obtinut la parlamentare. Maia Sandu: Este o mare responsabilitate sa primesti increderea atator oameni

Premierul moldovean Maia Sandu l-a felicitat pe Vladimir Zelenski, in conditiile in care partidul noului presedinte din Ucraina a obtinut un rezultat covarsitor la alegerile parlamentare.

Premierul R. Moldova, Maia Sandu, discuta despre cooperare cu Dacian Ciolos

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat perspectivele de cooperare cu delegatia Romanie.

Maia Sandu a avut o intrevedere cu Dacian Ciolos, la Bruxelles

Perspectivele de dezvoltare a relatiilor bilaterale, precum sirefacerea increderii cetatenilor Republicii Moldova si a partenerilor de dezvoltare in institutiile statuluiau fost discutate la intrevederea delegatiei Republicii Moldova, condusa de premierul Maia Sandu, cu delegatia Romaniei din cadrul grupului Renew Europe in Parlamentul European, condusa de Dacian Ciolos.

Traian Basescu, discurs INCENDIAR in Parlamentul European! Cere MASURI urgente pentru Republica Moldova. Premierul Maia Sandu: Ar fi de foarte mare ajutor (VIDEO)

Eurodeputatul Traian Basescu a cerut din nou, miercuri, in Comisia pentru afaceri externe a Parlamentului European, sa i se ofere Republicii Moldova o perspectiva de aderare la UE.

Maia Sandu si Zinaida Greceanii au avut o intrevedere cu presedintele Parlamentului European

Ultimele evolutii in dialogul Republicii Moldova cu Uniunea Europeana si prioritatile politicii interne si externe ale Republicii Moldova au reprezentat principalele subiecte abordate la intrevederea comuna a prim-ministrei Maia Sandu si a presedintei Parlamentului, Zinaida Greceanii, cu presedintele Parlamentului European,David-Maria Sassoli.

Republica Moldova si Comisia Europeana, trei noi acorduri de finantare: Ce presupun intelegerile semnate de Guvernul Maia Sandu si Executivul UE

Guvernul Republicii Moldova a semnat trei acorduri de finantare cu Executivul UE, intelegerile vizand combaterea coruptiei, sustinerea economica incluziva a regiunilor focale, precum si suport pentru.

Maia Sandu: Cetatenii isi doresc pedepsirea coruptilor

Pedepsirea coruptilor si indeplinirea cu profesionalism a obligatiilor de catre judecatori si procurori este o dorinta a cetatenilor. Afirmatia apartine premierului Maia Sandu si a fost facuta la deschiderea mesei rotunde cu tema Prioritatile Guvernului in domeniul justitiei si anticoruptie, care a avut loc pe 22 iulie la Palatul Republicii.

Maia Sandu, catre procurori si judecatori: Cei care au slujit un regim corupt si au admis decizii ilegale trebuie sa plece. Nu asteptati un alt stapan

Premierul Maia Sandu a criticat din nou justitia moldoveneasca, la forumul Reformarea justitiei si combaterea coruptiei, pentru modul in care a functionat in ultimii ani a avertizat procurorii si judecatorii care au slujit un regim corupt si au admis decizii ilegale, abuzive, imorale ca trebuie sa plece si sa nu astepte un alt stapan.

Maia Sandu, mesaj de felicitare dupa alegerile parlamentare din Ucraina

Prim-ministrul Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare dupa scrutinul parlamentar anticipat din Ucraina. Partidul 1057;1083;1091;1075;1072; 1085;1072;1088;1086;1076;1091; Slujitorul Poporului), care il sustine pe presedintele Volodimir Zelenski, a obtinut peste 42% din sufragii, transmite IPN.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )