Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan (PNL): Grupul european condus de Ciolos impiedica desemnarea noului sef al Comisiei Europene. E un blocaj fara precedent in negocieri (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan (PNL): Grupul european condus de Ciolos impiedica desemnarea noului sef al Comisiei Europene. E un blocaj fara precedent in negocieri (VIDEO)

Rares Bogdan, viitor europarlamentar din partea PNL, a declarat, pentru B1 TV, ca exista un blocaj fara precedent in negocierile pentru desemnarea noului sef al Comisiei Europene, iar de vina sunt Emmanuel. continuă pe B1

Rares Bogdan, chemat la conducerea PNL Bucuresti. Ce scrisoare a primit europarlamentarul

Rares Bogdan, chemat la conducerea PNL! Sute de colegi doresc revenirea europarlamentarului la conducerea PNL Bucuresti. Fostul moderator de televiziune a primit o scrisoare deschisa de la colegi. Ce mesaj i-au transmis? Rares Bogdan, chemat de conducerea PNL de sute de colegi Aproape 600 de membrii ai Partidului National Liberal au transmis, printr-o scrisoare deschisa, .

O noua demisie in PNL. Liberalii pleaca pe capete din partid, dupa conflictul cu Rares Bogdan

Liberalii pleaca pe capete din partid, dupa conflictul cu Rares Bogdan, in urma caruia fostul jurnalist a pierdut sefia filialei PNL din Bucuresti. Sergiu Chifu si-a dat demisia din partid, la doar trei zile dupa retragerea fostului ministrul al Finantelor, Gheorghe Ialomitianu. O noua demisie in PNL. Sergiu Chifu a plecat la PMP Sergiu Chifu .

Conflictul Orban - Rares Bogdan a ajuns la etapa scrisorilor. Sute de liberali ii cer lui Bogdan preluarea PNL Bucuresti. Cine se afla in spatele actiunii

Sute de membri ai PNL Bucuresti au semnat o scrisoare in care ii cer lui Rares Bogdan, recent ales europarlamentar, sa accepte preluarea sefiei PNL Bucuresti, o functie pe care, potrivit unor surse politice, cel mai probabil nu o va primi. Motivul: Ludovic Orban e nemultumit de pretentiile prea mari ale fostului moderator de televiziune.

RARES BOGDAN: Violeta Alexandru este un om foarte valoros

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a afirmat, astazi, ca Violeta Alexandru, desemnata presedinte interimar al PNL Bucuresti, este un om valoros, insa a subliniat ca aceasta trebuie sa stie ca in Capitala sunt persoane care trebuie puse la punct.

Rares Bogdan, despre scandalul din interiorul PNL: E ca intr-o casnicie, nu e tot timpul Soarele pe cer

Rares Bogdan a avut o prima reactie, dupa scandalul din interiorul PNL legat de alegerea sefului interimar pentru organizatia Bucuresti a partidului. Nu voi vorbi nimic despre ce s-a intamplat in.

Rares Bogdan, despre propunerea Violetei Alexandru ca sef interimar al PNL Bucuresti: Nu pot fi decat incantat

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat marti ca ar fi incantat daca Violeta Alexandru va fi desemnata presedinte interimar al PNL Bucuresti, pozitie pe care el s-a oferit sa o preia dupa demisia lui Cr.

Rares Bogdan, catre noua sefa interimara a PNL Bucuresti: in Bucuresti sunt crocodili, sobolani mari si persoane ce trebuie puse la punct

Dupa ce a pierdut sefia interimara aPNL Bucuresti in fata Violetei Alexandru, Rares Bogdan o avertizeaza ca in Capitala sunt crocodili, sobolani mari si persoane ce trebuie puse la.

Ludovic Orban, despre participarea lui Rares Bogdan la emisiunea lui Mihai Gadea: Toti membrii PNL au respectat aceasta decizie (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca participarea lui Rares bogdan la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3 a fost o neintelegere. Exista o decizie a Biroului Executiv care a fost.

Teapa pe care a luat-o Rares Bogdan cu PNL ilustreaza drama Romaniei cea de toate zilele

Nu e usor sa fii in pielea lui nenea Rares. Sa lasi din brate ditai emisiunea ca sa ajungi, chipurile, front man-ul PNL-ului, a sunat bine intr-o prima faza, pana cand omul nostru a dat piept cu realitatea hada:.

Rares Bogdan: Violeta Alexandru sa stie ca in Bucuresti sunt crocodili, sobolani mari si persoane ce trebuie puse la punct

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a afirmat marti ca Violeta Alexandru, desemnata presedinte interimar al PNL Bucuresti, este un om valoros, insa a subliniat ca aceasta trebuie sa stie ca in Capitala sunt persoane care trebuie puse la punct, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )