Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Deputatii europeni au taxat ipocrizia lui Dacian Ciolos. Fostul premier a starnit hohote de ras

Adevărul Adevărul,
VIDEO Deputatii europeni au taxat ipocrizia lui Dacian Ciolos. Fostul premier a starnit hohote de ras

In calitate de lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European, Dacian Ciolos a sustinut un discurs dupa alegerea socialistului italian David Sassoli in functia de presedinte al legislativului european. Numai ca a fost intrerupt de hohote de ras. Motivul: Ciolos a pledat ca functiile europene sa nu mai fie alocate prin negocieri de culise, in timp ce seful sau politic, Emmanuel Macron, a dinamitat procedura democratica spitzenkandidat. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos, HUIDUIT in Parlamentul European: Declaratiile liderului Renew Europe privind NEGOCIERILE DE CULISE, taxate de colegii eurodeputati(VIDEO)

Dacian Ciolos, lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European, a fost huiduit miercuri in plenul legislativului european. Totul s-a intamplat in timpul discursului pe care liderul PLUS l-a sustinut dupa.

Dacian Ciolos luat in deradere de noul presedinte al Parlamentului European

Dacian Ciolos a starnit rasul noului presedinte al Parlamentului European, David Sassoli, atunci cand a spus ca cetatenii trebuie sa se exprime asupra sefiei institutiilor UE si deciziile sa nu fie luate in culise, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )