Libnet.ro
UNICEF

09:15

ALDE Dolj, scrisoare catre Tariceanu: Ce parinte isi omoara propriul copil? Suntem in 2019, nu in 1989!

Antena3 Antena3,
ALDE Dolj, scrisoare catre Tariceanu: Ce parinte isi omoara propriul copil? Suntem in 2019, nu in 1989!

Conducerea organizatiei ALDE Dolj, care a fost dizolvata printr-o decizie a Biroului Politic Executiv, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui partidului, Calin Popescu Tariceanu, in care il acuza ca. continuă pe Antena3

ALDE Dolj, scrisoare catre Tariceanu: Ce parinte e acela care isi omoara propriul copil? De ce nu veniti sa dizolvati la fata locului organizatia? Va vom primi asa cum se cuvine!

ALDE Dolj i-a transmis o scrisoare deschisa lui Calin Popescu Tariceanu, in care ii solicita sa anuleze decizia de dizolvare a filialei si sa il demita pe Daniel Chitoiu. Organizatia ii reproseaza lui Tariceanu ca a ales tranzactionismul in loc de liberalism, potrivit unui comunicat de presa, citat de Mediafax.

ALDE Dolj, scrisoare catre Tariceanu: Ce parinte e acela care isi omoara propriul copil?! Ion Cupa, pentru B1.ro: Au facut o marsavie

EXCLUSIV ONLINE Decizii drastice in ALDE, dupa ce Calin Popescu Tariceanu a dizolvat filiala Dolj si a dat afara mai multi membri apropiati fostului lider de filiala, Ion Cupa. Acesta a declarat pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )