Libnet.ro
UNICEF

20:15

Birchall a aflat din presa ca a fost exclusa din PSD: Plec cu constiinta impacata

Adevărul Adevărul,
Birchall a aflat din presa ca a fost exclusa din PSD: Plec cu constiinta impacata

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall spune ca a aflat din presa despre excluderea sa din PSD, intrucat nu a fost invitata la sedinta Comitetului Executiv National pentru a afla acuzatiile si a raspunde. continuă pe Adevărul

Birchall: Am aflat din presa ca am fost exclusa din PSD La Ministerul Justitiei am inceput un proces de recastigare a increderii in actul de justitie din Romania, greu incercata in ultimii 3 ani

Ana Birchall a sustinut, marti seara, ca a aflat din presa ca a fost exclusa din PSD, partidul in care am muncit o viata intreaga. Ea a afirmat ca nu-si poate explica aceasta atitudine a colegilor ei.

ANA BIRCHALL: Am aflat din presa de excludere

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall afirma ca a aflat cu surprindere, din presa, ca a fost exclusa din PSD si ca, in ciuda acestei atitudini de neinteles, nu se va dezice de valorile care au ghidat-o pe parcursul intregii cariere politice.

Ana Birchall a fost exclusa din PSD: Am aflat din presa. Nu am fost invitatala sedintasaaud capetele de acuzare si sapot raspunde

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a spus ca a aflat din presa faptul ca a fost exclusa din PSD, fara sa fi fost chemata la sedinta si sa i se aduca argumente in acest sens. Asta.

Ana Birchall spune ca a fost exclusa din PSD fara sa se poata apara: Plec din acest partid cu constiinta curata

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, spune ca a fost exclusa din PSD fara sa fie invitata la sedinta CExN pentru a auzi capetele de acuzare si sa poata raspunde, dar afirma ca pleaca din partid, dupa 19 ani, cu constiinta curata.

Breaking news! incepe macelul in PSD! Ana Birchall a fost exclusa din partid

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a fost exclusa din PSD la sedinta Comitetului Executiv d.

Ana Birchall a fost exclusa din PSD. Dancila sustine ca s-a abtinut de la vot (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, excluderea din partid a Anei Birchall. Am hotarat excluderea celor care au votat pentru investirea.

Un fost primar PSD a murit dupa votul la prezidentiale. E posibil sa fi fost suparat din pricina rezultatelor

Fostul primar PSD al unei comune din Bihor a murit in noaptea de duminica spre luni, 11 noiembrie, la scurt timp dupa aflarea rezultatelor la alegerile prezidentiale. Gheorghe Huple a suferit un atac de cord.

Un fost primar PSD a murit la finalul votului pentru prezidentiale. E posibil sa fi fost suparat din pricina rezultatelor

Fostul primar PSD al unei comune din Bihor a murit in noaptea de duminica spre luni, 11 noiembrie, la scurt timp dupa aflarea rezultatelor la alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )