Libnet.ro
UNICEF

01:05

CALIN POPESCU-TARICEANU: ALDE va vota joi Guvernul Citu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CALIN POPESCU-TARICEANU: ALDE va vota joi Guvernul Citu

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu a anuntat miercuri dupa sedinta Biroului Politic Executiv al ALDE ca, in contextul raspandirii infectiei cu noul coronavirus, parlamentarii partidului vor vota miercuri pentru investirea Guvernului Citu, plecand de la consideratia mai bine un Guvern slab, decat niciunul. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Barna: USR inclina spre a exprima votul de sustinere pentru Guvernul Citu

Presedintele USR, Dan Barna, a spus ca partidul pe care il reprezinta inclina spre a vota Guvernul Citu, dar ca decizia va fi luata la nivelu grupului parlamentar.

Victor Ponta cere partidelor sa voteze Guvernul Citu

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, cere partidelor sa voteze Guvernul Citu, precizand ca este nevoie de un guvern cu puteri depline pentru limitarea efectelor crizei provocate de coronavirus.

Marcel Ciolacu afirma ca reprezentantii PSD nu vor vota Guvernul Citu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, referitor la votul de investire a Guvernului Citu, care va avea loc joi, de la ora 16. 00, ca reprezentantii PSD vor fi prezenti la sedinta, dar nu vor vota acest guvern.

PSD speculeaza criza coronavirusului si pune presiune pe liberali sa voteze Guvernul Citu Ciolacu: Am luat o decizie clara: Nu vom vota Guvernul Citu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a anuntat, luni, ca parlamentarii PSD nu vor vota Guvernul Citu pentru ca nu merita. Responsabilitatea crearii unei majoritati apartine liberalilor mai spune Ciolacu. Neoficial insa, in spatele usilor inchise, social democratii isi vor stabili strategia dupa deciziile Curtii Constitutionale.

PSD speculeaza criza coronavirusului si pune presiune pe liberali sa voteze Guvernul Citu Ciolacu: Am luat o decizie clara: Nu vom vota Guvernul Citu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni, ca parlamentarii PSD nu vor vota Guvernul Citu pentru ca nu merita. Responsabilitatea crearii unei majoritati apartine liberalilor, mai spune Ciolacu. Neoficial insa, in spatele usilor inchise, social-democratii isi vor stabili strategia dupa deciziile Curtii Constitutionale.

Ponta face calculele pentru Guvernul Citu: Cei mai multi de la PSD vor vota si ei pentru

Victor Ponta sustine ca matematic Guvernul Citu ar trebui sa treaca de votul Parlamentului, iar daca acest lucru nu se va intampla responsabilitatea este a PNL care, in opinia lui, isi saboteaza propriul guvern.

Scenariul alegerilor anticipate blocat si de Curtea Constitutionala. Guvernul Citu are sanse mari sa fie investit de catre Parlament

Dincolo de criza coronavirusului, scenariul PNL-PSD privind alegerile anticipate este pe cale de a fi ingropat odata cu motivarea facuta publica de catre Curtea Constiutionala pe conflictul juridic dintre Parlament si presedintele Klaus Iohannis. Totodata, judecatorii CCR urmeaza sa discute in cursul acestei saptamani si ordonanta privind organizarea alegerilor anticipate si, potrivit surselor HotNews. ro, semnalele sunt de respingere a actului emis de Guvern. Cele doua decizii coroborate fac imposibil scenariul alegerilor anticipate si pot pune capat crizei politice. Potrivit surselor citate, Guvernul Citu are sanse mari sa fie validat joi de catre Parlament.

Efectul coronavirus in politica. Ponta cere partidelor sa voteze Guvernul Citu si vrea amanarea localelor pana in toamna

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, cere partidelor sa voteze Guvernul Citu, precizand ca este nevoie de un guvern cu puteri depline pentru limitarea efectelor crizei provocare de coronavirus. De asemenea, el cere si amanarea alegerilor locale pana in toamna si organizarea acestora impreuna cu cele parlamentare.

USR, gata sa voteze Guvernul Citu

Presedintele USR, Dan Barna, lasa de inteles, duminica, intr-o postarea pe o retea de socializare, ca partidul sau este gata sa voteze pentru investirea guvernului Citu.

Miron Mitrea: Eu cred ca Guvernul Citu trece. Am discutat cu o parte din cei din PSD si mi-au spus ca Romania trebuie sa aiba Guvern

Fostul strateg al PSD, Miron Mitrea, si-a declarat convingerea ca saptamana viitoare Guvernul Citu va trece la votul de investire. Acesta a dezvaluit ca a vorbit cu mai multi parlamentari PSD care nu vor sa joace aceste jocuri politice si ca o parte dintre ai au afirmat ca Romania trebuie sa aiba Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )