Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cozmin Gusa a fost exclus din PSD. El revenise in partid exact cu o zi inainte ca CNA sa decida retragerea licentei Realitatea TV Dancila: Modul in care s-a raportat la PSD nu a fost corect (VIDEO)

B1 B1,
Cozmin Gusa a fost exclus din PSD. El revenise in partid exact cu o zi inainte ca CNA sa decida retragerea licentei Realitatea TV Dancila: Modul in care s-a raportat la PSD nu a fost corect (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, excluderea din partid a lui Cozmin Gusa. Am hotarat excluderea celor care au votat pentru. continuă pe B1

Cine este Cozmin Gusa si de ce a fost exclus din PSD, la doua saptamani dupa ce s-a reinscris

Partidul Social Democrat s-a despartit in ultima vreme de numerosi membrii. Se pare ca aceste excluderi au fost pregatite deja de cateva zile bune, iar azi au parasit scena alti oameni politici, printre care si Cozmin Gusa. Cozmin Gusa, exlus din PSD O cloncluzie mai aspra a romanilor a fost aceea ca nici PSD-ul nu-l .

Cozmin Gusa a fost exclus din PSD. Declaratii in exclusivitate la Antena 3

Cozmin Gusa a fost exclus, marti, din PSD, in urma votului dat in CEX, dupa doar 3 saptamani de la revenirea in partid. Stire in curs de actualizare .

Cozmin Gusa, dupa excluderea din PSD: Eu mi-am atins scopul, acela de a impiedica accederea lui Dan Barna in turul doi

Patronul Realitatea TV, Cozmin Gusa, exclus din PSD in sedinta de luni a conducerii partidului, dupa doar doua saptamani de cand se alaturase formatiunii, a declarat intr-o interventie la Antena 3 ca nu il surprinde decizia si ca obiectivul sau, acela de a bloca intrarea in turul doi al prezidentialelor a candidatului USR PLUS Dan Barna, a fost atins.

Ana Birchall si Cozmin Gusa au fost exclusi din PSD. Firea i-a luat, in zadar, apararea lui Gusa

Ana Birchall si Cozmin Gusa au fost exlusi marti seara din PSD, in urma unei decizii luate in interiorul CEx. Gabriela Firea i-a luat apararea lui Gusa, care a stat doar doua saptamani in PSD, dar in zadar.

Ana Birchall spune ca a fost exclusa din PSD fara sa se poata apara: Plec din acest partid cu constiinta curata

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, spune ca a fost exclusa din PSD fara sa fie invitata la sedinta CExN pentru a auzi capetele de acuzare si sa poata raspunde, dar afirma ca pleaca din partid, dupa 19 ani, cu constiinta curata.

Ana Birchall a fost exclusa din PSD: Am aflat din presa. Nu am fost invitatala sedintasaaud capetele de acuzare si sapot raspunde

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a spus ca a aflat din presa faptul ca a fost exclusa din PSD, fara sa fi fost chemata la sedinta si sa i se aduca argumente in acest sens. Asta.

Cozmin Gusa, exclus din PSD

Cozmin Gusa a fost exclus, marti, din PSD, in urma votului dat in CEX, dupa doar 3 saptamani de la revenirea in partid. Stire in curs de actualizare .

Ana Birchall a fost exclusa din PSD

UPDATE: Viorica Dancila a confirmat, dupa sedinta CEx, excluderea din partid a Anei Birchall. UPDATE: Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, a fost exclusa marti din PSD,in urma unei sedinte a.

Dancila, mesaj de forta in PSD. Ana Birchall si Cozmin Gusa vor fi exclusi din partid. Trei baroni, pe lista neagra

Liderul PSD Viorica Dancila va propune maine, in sedinta conducerii PSD, excluderea Anei Birchall din partid, pe motiv ca pozitionarea sa ca ministru al Justitiei a afectat PSD in campania electorala. Si Cozmin Gusa va fi dat afara din partid, desi abia se intorsese in PSD. Dancila e nemultumita de faptul ca Paul Stanescu si Daniel Tudorache primarul Sectorului 1) l-au adus pe Gusa in partid.

Breaking news! incepe macelul in PSD! Ana Birchall a fost exclusa din partid

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a fost exclusa din PSD la sedinta Comitetului Executiv d.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )