Libnet.ro
UNICEF

16:45

Marcel Ciolacu ameninta Guvernul Orban cu o motiune de cenzura rapida. Cand va fi transata in partid

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu ameninta Guvernul Orban cu o motiune de cenzura rapida. Cand va fi transata in partid

Presedintele interimar al PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a declarat ca marti, 14 ianuarie, va avea loc o sedinta a Comitetului Executiv National CExN) al partidului, in care se va discuta si despre depunerea motiunii de cenzura de catre social-democrati in urmatoarea sesiune a Parlamentului. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, val de critici la adresa Guvernului Orban: PNL e incapabil sa guverneze si contesta la CCR chiar si proiectul votat de ei

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critica Guvernul pentru decizia de a contesta pe ascuns la CCR o lege care prevede cresterea unor salarii si plata unor sporuri pentru bugetari, act normativ pe care, sustine liderul social-democrat, toti liberalii, inclusiv sapte actuali ministri, l-au votat in decembrie 2019 in Parlament.

Marcel Ciolacu arunca bomba: in aceasta sesiune vom depune o motiune de cenzura

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara ca social-democratii vor depune categoric in sesiunea parlamentara care incepe in februarie o motiune de cenzura impotriva guvernului condus de Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu vrea o alianta cu Pro Romania si ALDE: Ne putem uni pentru formarea unui Guvern, pentru alegerile locale sau pentru alegerile generale

Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, ca PSD vrea aliante politice cu Pro Romania sau cu ALDE, pentru formarea unui Guvern sau pentru alegerile locale. El subliniaza ca daca cele doua formatiuni s-ar regasi in proiectul PSD, atunci ar trece si motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului Orban.

Marcel Ciolacu, despre alegerile locale si parlamentare din 2020: PSD are capacitatea de a castiga. Guvernul Orban ne ajuta din plin

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat joi, la Buzau, ca partidul pe care il conduce are capacitatea de a castiga atat alegerile locale, cat si cele parlamentare din acest an.

Marcel Ciolacu: Liberalii au facut un sir de ilegalitati. Demisia lui Orban pentru anticipate ar insemna o greseala politica

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, ca o eventuala demisie a lui Ludovic Orban pentru inceperea procedurii anticipatelor ar fi o greseala, iar acest lucru ar arunca Romania intr-o criza politica.

Marcel Ciolacu, acuzatii la adresa lui Orban: in 2017 propunea interzicerea traseismului politic. Acum il incurajeaza si chiar il plateste

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, il acuza pe premierul Ludovic Orban ca incurajeaza traseismul politic, facand referire la finantarea cu bani de la bugetul de stat a Partidului PRO Romania condus de Victor Ponta.

Marcel Ciolacu, val de critici la adresa Guvernului Orban: PNL este incapabil sa guverneze. Pura ticalosie!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat intr-o postare pe Facebook, ca Executivul Orban insista cu declansarea alegerilor anticipate, pentru a bloca majorarea pensiilor de la 1 septembrie.

Marcel Ciolacu: Alegerile anticipate sunt o optiune. Acest guvern nu functioneaza si el trebuie indepartat

Liderul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, spune ca demisia lui Ludovic Orban pentru declansarea alegerilor anticipate e o miscare care ar arunca Romania intr-o noua criza politica. Cu toate acestea, alegerile anticipate reprezinta o optiune buna pentru tara fiindca acest guvern nu functioneaza si el trebuie indepartat, a spus presedintele interimar al PSD.

Ciolacu acuza Guvernul ca a sesizat CCR impotriva unei legi pe care insisi liberalii o votasera

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, reactioneaza la stirea publicata de STIRIPESURSE.

Lovitura devastatoare pentru Viorica Dancila. Ar putea ramane fara functia promisa de Marcel Ciolacu

2020 e abia la inceput, iar Viorica Dancila a porit cu stangul, la fel cum a terminat anul precedent. Dupa pierderea functiei de presedinte al PSD si dupa caderea guvernului in fruntea caruia era, acum s-ar putea sa ramana fara functia promisa de Marcel Ciolacu. Viorica Dancila ar putea sa ramana fara functia promisa de .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )