Libnet.ro
UNICEF

22:47

Marcel Ciolacu: Toti parlamentarii PSD vor dona 50% din indemnizatii

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu: Toti parlamentarii PSD vor dona 50% din indemnizatii

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca toti parlamentarii social-democrati vor dona jumatate din indemnizatii pentru achizitia de echipamente medicale. Decizia a fost luata in cadrul Comitetului Executiv National care a avut loc online. continuă pe Adevărul

Ciolacu: Toti parlamentarii PSD vor dona 50% din indemnizatie pentru echipamente medicale

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anuntat miercuri ca toti parlamentarii PSD vor dona jumatate din indemnizatie pentru achizitionarea de echipamente medicale. Decizia a fost luata in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, care s-a desfasurat online.

Marcel Ciolacu: Toti parlamentarii PSD au decis ca vor dona 50% din indemnizatiile lor pentru a sprijini achizitia urgenta de echipamente medicale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, miercuri, ca toti parlamentarii partidului isi vor dona jumatate din indemnizatii pentru a sprijini achizitia de echipamente medicale.

Ciolacu anunta ca parlamentarii PSD isi vor dona jumatate din indemnizatie pentru lupta anti-COVID

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a anuntat ca toti parlamentarii partidului vor dona j.

Marcel Ciolacu spune ca PSD ar fi adoptat restrictii mai drastice pentru prevenirea raspandirii Covid-19

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca ar fi adoptat masuri mai dure pentru a preveni raspandire noului coronavirus. Declaratia a fost facuta dupa ce ministrul de Interne a anunta ordonanta militara numarul 2 din perioada starii de urgenta.

Marcel Ciolacu face apel catre Guvern sa aiba grija de persoanele varstnice

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, face apel la decidenti sa nu interzica deplasarile pe.

Marcel Ciolacu, apel de ultima ora: Trebuie facut urgent ceva pentru a nu a se ajunge la tragedii!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, face un apel ca soarta persoanele de peste 65 de ani sa fie prioritara pentru autoritati in conditiile in care le este interzisa deplasarea in urma ordinului militar.

Marcel Ciolacu sustine ca ar fi fost mai drastic cu privire la restrictionarea circulatiei persoanelor

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, sambata, cu privire la masurile de prevenire a raspandirii noului coronavirus cuprinse in ordonanta militara nr. 22020 anuntate de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ca el ar fi fost mai drastic in acest moment cu privire la restrictionarea circulatiei persoanelor, avand in vedere ce se intampla in Italia.

Marcel Ciolacu sustine ca Guvernul a avut timp trei luni sa cumpere teste si echipamente de protectie

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la inceputul sedintei Comitetului Executiv National , ca guvernul a avut timp din ianuarie, de cand Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat epidemie de coronavirus, sa cumpere medicamente, materiale sanitare si echipamente de protectie si ca acum incearca sa induca aceasta greseala catre alt Guvern.

Marcel Ciolacu: Orban a iesit din izolare ca sa isi bata joc de o tara intreaga. Luati masuri inainte de a fi prea tarziu

Marcel Ciolacu a spus ca Ludovic Orban, pe care l-a descris ca fiind un premier ingamfat, certaret cu toata lumea, a iesit din izolare ca sa isi bata joc de o tara intreaga.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )