Libnet.ro
UNICEF

14:00

Melescanu, Gavrilescu, Cupa si Baisanu, exclusi oficial din ALDE

Antena3 Antena3,
Melescanu, Gavrilescu, Cupa si Baisanu, exclusi oficial din ALDE

Biroul Politic Executiv al ALDE a luat act vineri, potrivit Statutului partidului, de pierderea calitatii de membru pentru Teodor Melescanu, Gratiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupa si Alexandru Stefan Baisanu, in. continuă pe Antena3

Stefan Baisanu dupa excluderea din ALDE: Voi face plangere pe numele lui Tariceanu. E o mare dezamagire pentru mine

Biroul Politic Executiv al ALDE a luat act vineri, potrivit Statutului partidului, de pierderea calitatii de membru pentru Teodor Melescanu, Gratiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupa si Alexandru Stefan Baisanu,.

Teodor Melescanu contesta in instanta indepartarea sa din ALDE: Excluderea mea este perfect ilegala Tariceanu are apucaturi de dictator din Banana Land (VIDEO)

Teodor Melescanu, ales presedinte al Senatului cu sprijinul PSD, a anuntat ca va contesta in instanta decizia de excludere a sa din ALDE. Din pacate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE .

Alexandru Baisanu, dupa excluderea din ALDE: Voi face o plangere penala impotriva lui Calin Popescu Tariceanu E santajat de toata lumea, e clar ca nu isi mai apartine (VIDEO)

Deputatul Alexandru Baisanu, proaspat exclus din ALDE pentru ca a acceptat propunerea lui Dancila pentru un portofoliu in Guvern, a anuntat ca va depune o plangere penala impotriva liderul formatiunii,.

Calin Popescu Tariceanu a decis! Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE

Calin Popescu Tariceanu a confirmat ceea ce a spus si purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, si anume faptul ca s-a decis ca Teodor Melescanu sa nu mai faca parte din ALDE. La sedinta comitetul.

Calin Popescu Tariceanu a decis! Teodor Melescanu a fost dat afara din ALDE

Calin Popescu Tariceanu a confirmat ceea ce a spus si purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, si anume faptul ca s-a decis ca Teodor Melescanu sa nu mai faca parte din ALDE. La sedinta comitetul.

Bogdan Chirieac, dupa ce Gavrilescu, Melescanu, Baisanu si Cupa au fost exclusi din ALDE: Se desfiinteaza grupul de la Camera

Bogdan Chirieac a avut o prima reactie dupa ce Gratiela Gavrilescu, Teodor Melescanu, Alexandru Baisanu si Ion Cupa au fost exclusi din ALDE. Este o noua decizie insuficient analizata, daca ma.

Varujan Vosganian: Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE. Prin ceea ce a facut, si-a pierdut legitimitatea

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a explicat ca Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE. Daca vrei ca respectivul sa reprezinte ALDE, asta nu se poate, pentru ca potrivit statutului.

Melescanu: Din pacate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE care este perfect ilegala

Senatorul Teodor Melescanu a declarat joi ca nu recunoaste excluderea sa din ALDE si ca va merge in .

Teodor Melescanu, despre excluderea din ALDE: O sa-mi caut dreptatea in justitie

Teodor Melescanu a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre situatia actuala din ALDE dupa ce acesta a fost ales presedinte al Senatului, iar conducerea partidului a anuntat ca a fost exclus din.

Ion Cupa, dupa excluderea din ALDE: Un gest de lasitate politica fara precedent

Deputatul Ion Cupa afirma ca excluderea sa si altor colegi din ALDE reprezinta un gest de lasitate politica fara precedent, decizia urmand sa fie atacata in instanta. Sedinta Biroul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )