Libnet.ro
UNICEF

11:00

MINISTRUL INTERIMAR AL CULTURII: Daca isi dau din nou palma PSD si USR, din nou voi primi aviz negativ in comisii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL INTERIMAR AL CULTURII: Daca isi dau din nou palma PSD si USR, din nou voi primi aviz negativ in comisii

Ministrul interimar al Culturii Bogdan Gheorghiu, propus pentru a treia oara pentru aceasta functie, de aceasta data in Guvernul Florin Citu, a declarat intr-un interviu acordat News. ro ca optiunea sa este sa voteze acest Executiv, dar doar daca nu contravine unei decizii politice a conducerii partidului. continuă pe Ziarul Bursa

Poluarea record din Capitala, cauzata de arderi necontrolate si posibil de activitati industriale. Costel Alexe: Vom controla toate sursele (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a explicat ca nivelul record de poluare inregistrat in Capitala, duminica noapte si luni dimineata, este rezultatul unui cumul de factori, printre care arderile.

Nicolae Ciuca, 3 din 3. Ministrul propus pentru Aparare, avizat pozitiv din nou in Parlament

Nicolae Ciuca, ministrul propus pentru portofoliul Apararii si, totodata, care asigura interimatul functiei, a primit pentru a treia oara aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate ale.

Ministrul interimar al Mediului cere demisia comisarului sef pe Bucuresti al Garzii de Mediu

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a solicitat miercuri Garzii Nationale de Mediu sa il demita pe comisarul sef pe Bucuresti, deoarece acesta nu s-a implicat eficient in problemele de mediu.

Victor Costache a picat din nou la votul de incredere la Comisii. Ce se poate intampla acum

In aceste zile, la Comisiile de specialitate, au fost audiati ministrii propusi de Florin Citu pentru noul Guvern liberal. Printre ministrii propusi e numara, inca odata, actualul Ministru interimar de la Sanatate, Victor Costache. Victor Costache a picat din nou la votul de incredere la Comisii Astazi i-a venit randul lui Victor Costache sa fie .

Mihaela Radulescu a batut din nou palma cu PRO TV. Ce emisiune va prezenta vedeta

Motive de bucurie pentru fanii reality show-ului Ferma-un nou inceput. PRO TV se pregateste de un nou sezon al emisiunii, in care vedetele sunt nevoite sa iasa din zona de confort si sa se mute intr-o casuta modesta, muncind, spaland, pregatind masa. Mihaela Radulescu este din nou amfitrioana productiei. Mihaela Radulescu a batut din nou .

Sorina Pintea a fost scoasa din nou din arest pentru a fi dusa la spital

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii in Guvernul PSD, a fost dusa din nou la spital, marti sear.

Sorina Pintea, scoasa din nou din arest si dusa la spital

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost dusa, din nou, marti seara, la spital, pentru un consult medical de specialitate, anunta Politia Capitalei.

Alerta de la meteorologii ANM. Vremea se schimba radical, frigul pune din nou stapanire peste Romania

ANM Administratia Nationala de Meteorologie) a emis o informare meteo care avertizeaza ca pana joi dimineata se vor semnala ploi insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla la munte cu 80 90 kmh, iar temperaturile raman destul de ridicate in sud-estul tarii. Alerta de la meteorologii ANM incepand de marti, 3 martie, de la .

Instanta amana din nou pronuntarea in cazul cererii de arestarea preventiva a lui Mario Iorgulescu

Magistratii Tribunalului Municipiului Bucuresti au amanat din nou marti pronuntarea unei decizii in cazul cererii procurorilor de arestare preventiva a lui Mario Iorgulescu, acuzat de omor si conducerea unui vehicul in timp ce se afla sub influenta alcoolului sau a altor substante. in septembrie, Mario Iorgulescu, baut fiind si sub influenta drogurilor, a provocat un accident rutier in care si-a pierdut viata un tanar de 24 de ani.

Meghan Markle o supara din nou pe Regina Elisabeta a II-a: decizia radicala pentru ultima aparitie oficiala

Tensiunile dintre Meghan Markle si Regina Elisabeta a II-a ating cote alarmante in aceasta perioada, cu cateva zile inaintea de incheierea Megxit. Mai sunt doar cateva zile in care printul Harry si Meghan Markle vor mai fi considerati membrii ai casei regale. Saptamana aceasta, Meghan si Harry vor fi la Londra pentru a participa la .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )