Libnet.ro
UNICEF

15:46

Paul Stanescu:Nu i-am raspuns lui Dragnea la telefon, ca sa vada si el cum e

Hotnews Hotnews,
 Paul Stanescu:Nu i-am raspuns lui Dragnea la telefon, ca sa vada si el cum e

Vicepremierul si ministrul al Dezvoltarii Regionale, Paul Stanescu, a declarat marti ca demisia este un act unilateral si nu si-o va depune pana la urmatorul Comitet National Executiv, for care va decide mai departe. continuă pe Hotnews

Paul Stanescu: Nu i-am raspuns lui Dragnea la telefon, ca sa vada si el cum e

Vicepremierul si ministrul al Dezvoltarii Regionale, Paul Stanescu, a declarat marti ca demisia este un act unilateral si nu si-o va depune pana la urmatorul Comitet National Executiv, for care va decide mai.

Paul Stanescu: M-a sunat la telefon Liviu Dragnea si nu i-am raspuns, ca sa vada si el cum e sa nu raspunzi la telefon

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat marti ca nu isi va depune demisia pana la urmatorul Comitet Executiv National al PSD, iar semnatarii scrisorii prin care era contestat Liviu Dragnea raman in partid,.

Paul Stanescu: Un prieten foarte bun mi-a transmis din partea sefului SPP ca Dragnea va fi istorie. Nu am dovezi, dar am incredere 100% in prietenul meu

Vicepremierul Paul Stanescu a spus, dupa audierile din Comisia SPP, ca, in toamna, a fost vizitat de un prieten la Ministerul Dezvoltarii care i-a transmis din partea sefului SPP, generalul Lucian Pahontu, sa puna umarul al debarcarea lui Liviu Dragnea. in schimb, Stanescu urma sa ajunga in fruntea PSD. Ministrul Dezvoltarii nu a vrut sa spuna cine e prietenul misterios, dar sustine ca are 100% incredere in el.

Paul Stanescu: Un prieten mi-a transmis din partea sefului SPP ca Dragnea va fi istorie

Vicepremierul Paul Stanescu a spus, dupa audierile din Comisia SPP, ca, in toamna, a fost vizitat de un prieten la Ministerul Dezvoltarii care i-a transmis din partea sefului SPP, generalul Lucian Pahontu, sa puna umarul la debarcarea lui Liviu Dragnea. in schimb, Stanescu urma sa ajunga in fruntea PSD. Ministrul Dezvoltarii nu a vrut sa spuna cine e prietenul misterios, dar sustine ca are 100% incredere in el.

Paul Stanescu, audiat in Comisia SPP. Mi s-a propus sa ii iau locul lui Dragnea

Vicepremierul Paul Stanescu a fost audiat in Comisia SPP. Aceasta comisie s-a constituit cu scandal fiindca opozitia nu a fost de acord ca SPP sa fie verificat. Ceea ce v-am spus public am spus si la.

incepe ancheta demnitarilor spionati. Paul Stanescu, audiat in scandalul Dragnea-SPP

Incepe ancheta in Parlament in scandalul demnitarilor spionati de agentii SPP. Vicepremierul Paul Stanescu si fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, sunt audiati astazi in Comisia care cerceteaza.

Paul Stanescu despre dezbaterile de la Bruxelles: Nu cred ca trebuie sa se amestece cineva in treburile interne ale unei tari

Vicepremierul Paul Stanescu afirma ca nu trebuie sa se amestece cineva in treburile interne ale unei tari atunci cand alesii cetatenilor au votat niste legi ale justitiei considerate de CCR ca fiind.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )