Libnet.ro
UNICEF

07:15

PSD va depune motiune de cenzura in februarie

Antena3 Antena3,
PSD va depune motiune de cenzura in februarie

Liderii PSD au decis in sedinta Comitetului Executiv de marti sa depuna o motiune de cenzura pentru demiterea Guvernului Orban. continuă pe Antena3

Ciolacu stabileste azi in ce conditii depune motiune de cenzura. Paradoxul PSD: sa tina in viata Guvernul PNL

Liderii PSD se reunesc marti pentru a decide in ce conditii depun motiune de cenzura. Pe de o parte, social-democratii ar vrea sa tranteasca Guvernul Orban, pentru a arata ca PNL este incapabil sa guverneze, insa trecerea unei motiuni de cenzura ar insemna primul pas pentru alegerile anticipate, pe care PSD vrea sa le evite. in cazul in care Guvernul va impune alegeri locale in doua tururi, PSD va sesiza CCR.

Cum reactioneaza PSD la planul PNL de a declansa alegeri anticipate: Sesizare la CCR si motiune de cenzura si daca Guvernul isi angajeaza raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi - surse

Liderii PSD s-au reunit, marti, la Parlament, in prima sedinta a Comitetului Executiv din acest an. Surse social democrate au declarat pentru Hotnews. ro ca partidul va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban daca acesta va modifica legea electorala. De asemenea, social democratii intentioneaza sa blocheze alegerea primariilor in doua tururi printr-o sesizare la Curtea Constitutionala. Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale.

Linia rosie a Guvernului Orban.Legea pentru care PSD ar depune categoric motiune de cenzura

Liderul interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, a vorbit, duminica, despre o posibila asumare a raspunderii pe alegerile primarilor in doua tururi, el avertizand ca in acest caz PSD va depune motiune de cenzura.

PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Ciolacu: Va rog mult sa nu subestimati capacitea de a purta negocieri si a forma o noua majoritate (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat dupa Comitetul Executiv de marti ca formatiunea va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului condus de Ludovic Orban in luna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )