Libnet.ro
UNICEF

06:45

S-a decis cine pleaca din Guvern! Dragnea, despre evaluarea ministrilor: imi spunea doamna premier ca este spre final (VIDEO)

B1 B1,
S-a decis cine pleaca din Guvern! Dragnea, despre evaluarea ministrilor: imi spunea doamna premier ca este spre final (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat sambata ca evaluarea ministrilor este aproape finalizata, iar urmatorul Comitet Executiv National al PSD va fi organizat peste cel mult trei saptamani. Sigur nu va fi saptamana. continuă pe B1

Bomba anului! Giani Kirita si Ionut Jaguarul revin la Exatlon Romania: Cine pleaca si ce schimbari au facut producatorii pentru a le face loc in echipe!

Surpriza de proportii pentru fanii Exatlon. Doi dintre cei mai iubiti concurenti din editia trecuta revin in competitie. Anuntul a fost facut de Cosmin Cernat. Giani Kirita si Ionut Sugacevshi vor.

Dragnea, despre Legea offshore: S-a ajuns la un consens

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste Legea offshore, in sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre. in plus, Dragnea a spus ca dezbaterea din comisie ar trebui sa aiba loc cu toate televiziunile in sala pentru ca toti romanii sa vada de fapt despre ce e vorba.

Liviu Dragnea, despre legea offshore: S-a ajuns la un consens. Toti romanii trebuie sa vada despre ce e vorba

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste legea offshore, in sensul in care liderii grupurilor din Parlament ar trebui sa se uite.

Dragnea, despre relatia cu Tudorel Toader: Eu il rog si el asculta. Tot timpul asculta

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit intr-o cheie ironica despre relatia sa cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Presedintele social-democratilor a subliniat ca Toader asculta de fiecare data cand ilroaga ceva.

Dragnea despre legea offshore: S-a ajuns la un consens in sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste legea offshore, in sensul in care liderii grupurilor din Parlament ar trebui sa se uite mai atent pe cifre,.

Dragnea, despre discutiile cu restul partidelor privind legea offshore:S-a ajuns la un consens, n sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste legea offshore, in sensul in care liderii grupurilor din Parlament ar trebui sa se uite mai atent pe cifre, potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea, despre Ordonanta privind modificarea legilor justitiei: Se publica si dupa publicare intra in vigoare in trei zile!

Liviu Dragnea a declarat, sambata, referitor la ordonanta prin care legile justitiei ar urma sa fie modificate in acord cu recomandarile Comisiei de la Venetia, ca va putea fi adoptata abia dupa ce toate.

Dragnea, despre relatia cu Toader: Eu l rog si el asculta

Liviu Dragnea se eschiveaza cand e intrebat cum se intelege cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spunand doar: eu il rog si el asculta. Declaratie vine in contextul in care ministrul Justitiei refuza sa-si puna semnatura pe o ordonanta privind amnistia si gratierea, dorita de seful PSD.

Liviu Dragnea, despre legea offshore: PSD isi va sustine in continuare pozitia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu prea a inteles de ce nu s-a intrunit majoritatea pentru ca legea offshore sa fie votata in plenul forului legislativ, adaugand ca.

Dragnea, despre reintoarcerea legii offshore la Comisie: Nu se putea intruni o majoritate pentru a fi votata

PSD a fost de acord ca Legea offshore sa fie retrimisa comisiilor pentru ca nu se putea intruni o majoritate pentru a fi votata, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce Legea offshore a fost retrimisa comisiilor, in conditiile in care ALDE a acuzat ca social-democratii au adus mai multe modificari fara sa ii consulte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )