Libnet.ro
UNICEF

19:32

Seful PSD anunta sesiune extraordinara pentru eliminarea pensiilor speciale (VIDEO)

B1 B1,
Seful PSD anunta sesiune extraordinara pentru eliminarea pensiilor speciale (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, la finele Comitetului Executiv National al partidului, ca social-democratii vor convoca o sesiune extraordinara a Parlamentului, pentru ultima. continuă pe B1

Ciolacu, inaintea sedintei CEx: Voi solicita colegilor sesiune extraordinara pentru eliminarea pensiilor speciale

UPDATE:Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea prin care sunt dublate alocatiile pentru copii. Premierul anunta vineri ca Guvernul va amana intrarea in vigoare a legii.

Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale. Ciolacu intentioneaza sa propuna ca data pentru reluarea lucrarilor Parlamentului ultima saptamana din luna ianuarie. Propunerea lui Ciolacu a fost validata in Comitetul Executiv al PSD.

Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale.

Senatul, in sesiune extraordinara pentru informarea referitoare la depunerea OUG

Senatul s-a intrunit, luni, in sesiune extraordinara, pentru informarea referitoare la depunerea de catre Guvern a Ordonantei de Urgenta privind unele masuri fiscal-bugetare, care a fost adoptata de Guvern saptamana trecuta, relateaza Agerpres.

Ciolacu anunta convocarea unei sesiuni extraordinare pentru eliminarea pensiilor speciale: Sa poata fi dublate alocatiile pentru copii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat marti, inaintea sedintei Comitetului Executiv CEx) al partidului, ca a decis impreuna cu liderii de grup ai PSD convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului in care sa fie adoptata legea privind eliminarea pensiilor speciale.

USR anunta ca sustine orice demers politic care va avea ca finalitate eliminarea pensiilor speciale

USR a anuntat, marti, ca sustine orice demers politic care va avea ca finalitate eliminarea pensiilor speciale. Anuntul vine dupa ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca va solicita o sesiune extraordinara a Parlamentului, cu odinea de zi eliminarea pensiilor speciale.

USR anunta ca sustine orice demers care va avea ca finalitate eliminarea pensiilor speciale

USR a anuntat, marti, ca sustine orice demers politic care va avea ca finalitate eliminarea pensiilor speciale. Anuntul vine dupa ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca va solicita o sesiune extraordinara a Parlamentului, cu odinea de zi eliminarea pensiilor speciale, relateaza News. ro.

Cum reactioneaza PSD la planul PNL de a declansa alegeri anticipate: Sesizare la CCR si motiune de cenzura si daca Guvernul isi angajeaza raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi - surse

Liderii PSD s-au reunit, marti, la Parlament, in prima sedinta a Comitetului Executiv din acest an. Surse social democrate au declarat pentru Hotnews. ro ca partidul va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban daca acesta va modifica legea electorala. De asemenea, social democratii intentioneaza sa blocheze alegerea primariilor in doua tururi printr-o sesizare la Curtea Constitutionala. Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale.

Marcel Ciolacu: Solicit colegilor mei o sesiune parlamentara extraordinara. Pe ordinea de zi, eliminarea pensiilor speciale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca va solicita convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare, pe ordinea de zi urmand sa se afle eliminarea pensiilor speciale.

Gabriela Firea anunta masurile luate pentru deblocarea traficului: STB va suplimenta toate mijloacele de transport, atat in Bucuresti, cat si in judetul Ilfov

Primul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat masurile luate pentru deblocarea traficului, avand in vedere ca luni reincep scolile, iar aglomeratia din trafic va creste.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )