Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sindicatele din industria de aparare protesteaza astazi in fata Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sindicatele din industria de aparare protesteaza astazi in fata Guvernului

Sindicalistii din industria de aparare sunt asteptati sa protesteze, astazi, in Piata Victoriei, cerand Guvernului sa respecte intelegerea incheiata in luna iulie de Executiv, asociatiile patronale si federatiile sindicatelor din domeniu, dar si rezolvarea unor probleme legate de salarizare. continuă pe Ziarul Bursa

Sindicatele din industria de aparare protesteaza in fata Guvernului. Principalele revendicari

Sindicalistii din industria de aparare sunt asteptati sa protesteze miercuri in Piata Victoriei, cerand Guvernului sa respecte intelegerea incheiata in luna iulie de Executiv, asociatiile patronale si federatiile sindicatelor din domeniu, dar si rezolvarea unor probleme legate de salarizare.

DIN CAUZA NERESPECTARII DE CATRE GUVERN A ANGAJAMENTELOR: Sindicatele din industria de aparare anunta proteste

Sindicatele din industria de aparare anunta proteste, miercuri si joi, in Piata Victoriei, din cauza nerespectarii de catre Guvern a angajamentelor asumate.

Sindicalistii din industria de aparare protesteaza miercuri la Guvern

Sindicatele din industria de aparare vor protesta maine si poimaine, incepand cu ora 11. 00, in Piata Victoriei, la Guvern. Motivul actiunii este nerespectarea de catre Guvern a angajamentelor asumate, in luna iulie, in cadrul discutiilor care au avut loc la Palatul Victoria, in prezenta Vioricai Dancila.

ANGAJATII DIN INDUSTRIA DE APARARE IES IN STRADA Ultimatum pentru guvernul Dancila

Recentele negocieri dintre ministrii cabinetului Dancila si reprezentantii industriei de aparare s-au soldat cu noi promisiuni din partea Executivului, care, din pacate, nu au fost inca onorate, desi vicepremierul Mihai Fifor a sustinut ca cererile angajatilor sunt rezonabile.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )