Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sorina Pintea a fost suspendata din PSD: Decizia, luata de liderii partidului in sedinta informala de marti

B1 B1,
Sorina Pintea a fost suspendata din PSD: Decizia, luata de liderii partidului in sedinta informala de marti

Sorina Pintea a fost suspendata din PSD. Decizia a fost luata in sedinta informala de marti, la propunerea sefului organizatiei din Maramures. Liderii social-democrati au stabilit in sedinta CEx. continuă pe B1

UPDATE Sorina Pintea a fost suspendata din PSD. Marcel Ciolacu: Cine are mandat de arestare sau condamnare in prima instanta e suspendat automat

Liderii PSD au suspendat-o, marti, din partid pe fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea. Ei au acceptat propunerea presedintelui organizatiei din Maramures a PSD.

Sorina Pintea a fost suspendata din PSD

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, a fost suspendata din PSD de catre liderii formatiunii politice. Acestia au acceptat propunerea presedintelui organizatiei din Maramures a PSD.

Sorina Pintea a fost suspendata din PSD

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea a fost suspendata marti din PSD, dupa ce liderii formatiunii au acceptat o propunere a presedintelui organizatiei PSD Maramures.

Sorina Pintea - suspendata din PSD

ACTUALIZARE - Sorina Pintea a fost scoasa din arest, marti seara, pentru un nou consult medical. Liderul PSD Marcel Ciolacu a anuntat marti ca fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, arestata preventiv pentru luare de mita, este suspendata din PSD.

Sorina Pintea, SUSPENDATA din PSD! Cine o va inlocui?

Dupa ce a fost arestata, fiind acuzata de luare de mita, Sorina Pintea va fi inlocuita din functie si suspendata din PSD, a declarat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, pe pagina.

Sorina Pintea va fi suspendata din PSD

Sorina Pintea, arestata preventiv intr-un dosar de luare de mita, va fi suspendata din PSD, a precizat, duminica, pe pagina sa de Facebook, presedintele organizatiei Maramures a partidului, Gabriel Zetea.

Sorina Pintea a fost scoasa din nou din arest si dusa la Policlinica MAI VIDEO

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, aflata in arest preventiv pentru 30 de zile, a fost condusa intr-un centru medical de diagnostic si tratament, din reteaua Ministerului Afacerilor Interne, pentru un consult medical de specialitate.

Sorina Pintea a demisionat din functia de manager al Spitalului judetean Baia Mare

Sorina Pintea a demisionat, din arest, din functia de manager al Spitalului judetean Baia Mare.

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul minstru al Sanatatii in Guvernul Dancila, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, dupa o decizie luata, in aceasta seara.

Sorina Pintea a fost scoasa din arest si dusa din nou la spital

Sorina Pintea a fost scoasa din Arestul Central si dusa la spital, la Policlinica MAI, pentru o serie de investigatii, pentru a doua oara in aceasta saptamana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )