Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce spun Dancila si Manda despre cearta din CEX. Explicatii ridicole: A alergat dupa mine pe holuri

Adevărul Adevărul,
Ce spun Dancila si Manda despre cearta din CEX. Explicatii ridicole: A alergat dupa mine pe holuri

Premierul Viorica Dancila a negat faptul ca s-ar fi certat in sedinta de Comitet Executiv cu Claudiu Manda, in timp ce Lia Olguta Vasilescu a intervenit in momentele in care reporterii insistau pe acest subiect la conferinta de presa in incercarea de a inchide subiectul. continuă pe Adevărul

Claudiu Manda, despre scandalul din sedinta CEx: Este exagerat ce a aparut in spatiul public

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a declarat ca informatiile privind un scandal in sedinta Comitetului Executiv National al PSD de marti sunt exagerari si a dat asigurari ca Viorica Dancila va iesi la.

CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD: Asta arata ca nu gandeste!

CTP a avut o reactie naucitoare, dupa scnadalul Dancila Manda din PSD, dupa ce cel din urma a jignit-o. Lia Olguta Vasilescu, sotia lui Manda, a protestat prin demisie: nu mai este sefa de campanie a liderului PSD. CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD Gazetarul CTP a intrat, in direct, .

LIDERI JUDETENI AI PSD: Nu discutam despre schimbarea din functie a presedintilor care au obtinut rezultate slabe in primul tur

Mai multi lideri judeteni ai PSD considera ca nu este cazul sa se discute in partid, inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale, despre schimbarea din functie a presedintilor de filiale locale care au obtinut rezultate slabe la primul tur de scrutin.

CTP, despre contrele Dancila-Manda: O greseala impardonabila. Cum sa plangi in fata crocodililor din PSD?

Cristian Tudor Popescu a discutat despre situatia de la sedinta CEx a PSD-ului din aceasta seara, considerand ca Viorica Dancila a dat semne de slabiciune. Declaratie vine dupa ce mai multe informatii aparute in presa arata ca Dancila ar fi plans la sedinta pentru ca s-a simtit jignita de afirmatiile facute de Claudiu Manda.

Niculae Badalau vorbeste despre DEMISIE inaintea CEx-ului PSD: Un gest de onoare

Liderul PSD Giurgiu Niculae Badalau a declarat, marti, inainte de sedinta CEX PSD, ca nu este cazul de sanctiuni dupa rezultatul din primul tur al alegerilor prezidentiale, ci ca PSD trebuie sa faca o.

Demi Moore a implinit 57 de ani. Cum arata acum! Fiicele spun tot adevarul despre ruptura dintre ele: Nu am vorbit 3 ani cu mama!

Demi a implinit azi 57 de ani, o varsta la care si-a facut cadou libertatea. Libertatea de a povesti totul despre viata sa. Chiar cu riscul de a rani anumiti oameni. in autobiografia sa recent lansata, Inside.

Presa internationala despre alegerile din Romania: Iohannis va avea sansa sa instaleze procurori sefi care sa combata coruptia endemica

Daca este reales, Iohannis va avea sansa sa instaleze procurori sefi care spun ca sunt angajati sa combata coruptia endemica, sustinut de guvernul minoritar liberal al premierului Ludovic Orban, un aliat care a castigat un vot parlamentar de incredere in aceasta luna, scrie Euronews. Liberalul Klaus Iohannis ar fi condus in mare parte in primul tur al alegerilor prezidentiale de duminica, consolidand ancorarea pro-europeana a Romaniei, potrivit Le Figaro. Victoria lui Iohannis ar putea consolida sansa Partidului Liberal de a forma un guvern de coalitie si de a restabili increderea investitorilor dupa cativa ani de instabilitate politica si fiscala, scrie New York Times.

Agonie la PSD: Viorica Dancila, baricadata in sediul din Kiseleff. De ce se teme sefa PSD

E agitatie mare la sediul PSD din Bucuresti, acolo unde social-democratii asteapta cu nerabdare rezultatul votului de duminica. Se fac numaratori paralele, se monitorizeaza permanent situatia din teren si, potrivit unor surse, PSD are emotii mai mult ca oricand in legatura cu intrarea in turul al doilea. Social-democratii asteapta rezultatul alegerilor de duminica la sediul .

REZULTATE ALEGERI 2019 REZULTATE PARTIALE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cristian Tudor Popescu, veste incredibila despre votantii din Diaspora

Cristian Tudor Popescu a explicat de ce votantii romani din Diaspora sunt atat de importanti, dar a dezvaluit si ce.

Avocatul Tonel Pop, despre tanara din Italia confundata cu Luiza Melencu: E ingrozita, nu mai stie ce sa faca si cum sa faca

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat la Antena 3 ca tanara din filmarea din Italia nu este Luiza. Identitatea fetei care a fost filmata eu o am, am actele dumneaei de identitate. A cerut.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )