Libnet.ro
UNICEF

07:45

Sunt 27 de secretari de stat care vor fi inlocuiti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sunt 27 de secretari de stat care vor fi inlocuiti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat in aceasta seara, la finalul Comitetului Executiv National al partidului, ca 27 de secretari de stat vor fi inlocuiti, iar in doua sau trei cazuri se vor mai purta discutii, anunta news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea anunta ca se va face o curatenie in Guvern. 27 de secretari de stat care vor fi inlocuiti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca 27 dintre secretarii de stat propusi de PSD vor fi inlocuiti. Am finalizat evaluarea secretarilor de stat. Sunt 27 de secretari de stat care vor fi.

Liviu Dragnea: 27 de secretari de stat propusi de PSD vor fi inlocuiti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca 27 dintre secretarii de stat propusi de PSD vor fi inlocuiti.

Liviu Dragnea anunta ca se va face o curatenie in Guvern. 27 de secretari de stat vor fi inlocuiti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca 27 dintre secretarii de stat propusi de PSD vor fi inlocuiti. Am finalizat evaluarea secretarilor de stat. Sunt 27 de secretari de stat care vor fi.

Dupa programatori, persoane cu handicap si viitoarele mame, o alta categorie se revolta din cauza mutarii contributiilor: e vorba de corpul de elita al functionarilor publici, managerii publici, care vor da Guvernul in judecata

O sa-i dam in judecata, nu avem incotro. Stiti ca pentru angajatii de la Stat s-a spus ca se maresc salariile cu 25% ca sa compenseze efectele trecerii contributiilor de la angajator la angajat, insa au fost atenti sa introduca o prevedere potrivit careia daca suma rezultata in urma maririi e mai mare decat suma din grila de salarizare, ramane salariul prevazut in grila. Ei stiau de la inceput ce fac. Asta spune multe despre viziunea pe termen lung a Statului, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii Sindicatului National al Functionarilor Publici. Reamintim foarte pe scurt ca managerii publici au fost recrutati prin procese de selectie complexe, in educatia lor investindu-se peste 13,6 milioane de euro. Ei au fost greu acceptati de sistem, fiind perceputi ca o amenintare, tocmai pentru ca erau formati la mari universitati europene si americane.

TOPUL ZODIILOR care vor STRALUCI in luna februarie. Vor fi in CENTRUL ATENTIEI toata luna

Din punct de vedere astrologic, februarie este o luna buna, iar pentru 3 zodii, perioada ce urmeaza va fi una favorabila, atat din punct de vedere financiar, cat si pe plan sentimental. Astfel, 3 zodii vor.

Cei care vor sa se casatoreasca de Dragobete la Poarta Sarutului, asteptati la Primaria Targu Jiu

Tinerii care doresc sa se casatoreasca de Dragobete la Poarta Sarutului din Parcul Central al munici.

Zodiile care vor fi influentate de eclipsa de soare. Ce se va intampla cu nativii acestor zodii

Pe 15 februarie unii dintre ei vor admira eclipsa de Soare. In opinia expertilor, acest coridor de evenimente astronomice reprezinta o perioada de tensiuni majore, de schimbari si discutii, cu urmari dintre cele mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )