Libnet.ro
UNICEF

10:31

TEODOROVICI, DESPRE SUSTINEREA LUI MELESCANU PENTRU SEFIA SENATULUI: Odata luata o decizie ea trebuie urmata, ne place, nu ne place

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TEODOROVICI, DESPRE SUSTINEREA LUI MELESCANU PENTRU SEFIA SENATULUI: Odata luata o decizie ea trebuie urmata, ne place, nu ne place

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a afirmat, referitor la sustinerea de catre formatiune a lui Teodor Melescanu pentru sefia Senatului, ca asa s-a decis. ) sunt discutii in interiorul partidului, anumite puncte de vedere, poate divergente, dar odata luata o decizie ea trebuie urmata, ne place, nu ne place, a spus Teodorovici. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici, despre sustinerea lui Melescanu la sefia Senatului: A devenit mai de stanga

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, a declarat, marti, inainte de votul privind succesorul lui Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului, cu privire la sustinerea PSD a lui Teodor Melescanu pentru aceasta functie ca ne place, nu ne place, asa s-a decis si ca fostul ministru de Externe a devenit mai de stanga.

TARICEANU, DESPRE VOTUL PENTRU SEFIA SENATULUI: Daca Melescanu accepta candidatura sustinut de PSD, isi asuma niste consecinte

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca, in ceea ce priveste votul pentru sefia Senatului, este convins ca membrii formatiunii isi vor respecta onoarea. Tariceanu a spus ca, daca Teodor Melescanu accepta candidatura pentru aceasta functie sustinut de PSD, desi nu are acordul ALDE, isi asuma niste consecinte.

VOTUL PENTRU SEFIA SENATULUI S-A INCHEIAT: Se organizeaza turul doi pentru alegerea presedintelui Senatului

ACTUALIZARE - Senatorul Teodor Melescanu a obtinut marti cele mai multe voturi - 67 - pentru functia de presedinte al Senatului. Alina Gorghiu a obtinut 49, urmand sa se organizeze un tur doi, care se va disputa intre cei doi candidati. --- in cursa pentru sefia Senatului, loc ramas vacant dupa demisia lui Calin Popescu Tarceanu, s-au inscris Teodor Melescanu - sustinut de PSD, Alina Gorghiu - propusa de PNL si Ion Popa de la ALDE.

Alina Gorghiu, dupa alegerile pentru sefia Senatului: Opozitia a facut primul pas pentru succesul motiunii de cenzura

Senatorul PNL Alina Gorghiu considera ca la alegerile de marti pentru sefia Senatului partidele de Opozitie au dat dovada de coerenta, coeziune si au facut un prim pas pentru succesul motiunii de.

Teodorovici, despre candidatura lui Teodor Melescanu la sefia Senatului

Ministrul Finantelor Publice, senatorul PSD Eugen Teodorovici, a explicat sustinerea de catre social-democrati a senatorului ALDE Teodor Melescanu la sefia Senatului prin faptul ca acesta, in ultima perioada,.

Melescanu, sustinut in continuare de PSD pentru sefia Senatului. Dancila: Vom merge pana la capat cu aceasta candidatura

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni seara, ca PSD a stabilit in Comitetul Executiv al partidului, sa il sustina in continuare pe Teodor Melescanu pentru functia de presedinte al.

Tariceanu, despre sustinerea lui Melescanu de catre PSD la sefia Senatului: Sa isi asume consecintele daca accepta nominalizarea Teodorovici (PSD): Melescanu a devenit mai de stanga

Calin Popescu Tariceanu reactioneaza dupa ce PSD l-a propus pe Teodor Melescanu, membru ALDE, sef al Senatului, in conditiile in care partidul il sustine pe Ion Popa. Tariceanu a declarat, luni, ca daca.

Teodor Melescanu si Alina Gorghiu se vor infrunta in turul II pentru sefia Senatului

Niciunul dintre candidatii la presedintia Senatului nu a reusit sa obtina postul din primul tur. Teodor Melescanu a obtinut 67 de voturi, cu unul mai putin decat necesarul pentru victorie, in timp ce Alina Go.

Tariceanu sesizeaza CCR pentru anularea alegerii lui Melescanu la sefia Senatului

Calin Popescu Tariceanu a fost inca o data tradat. De data aceasta de Teodor Melescanu, care a acceptat nominalizarea PSD si a fost votat drept presedinte al Senatului. Liderul ALDE a anuntat, marti, in.

Calcule. Cum arata aritmetica parlamentara inainte de votul pentru sefia Senatului. Functia, dorita de trei alesi

Senatorii isi vor alege azi noul presedinte, in cursa pentru aceasta functie fiind inscrisi Teodor Melescanu, membru al ALDE sustinut de PSD, Alina Gorghiu PNL) si Ion Popa ALDE). Prima sansa o are Melescanu din moment ce PSD mai are nevoie de doar un vot, adica al lui Melescanu, pentru a avea majoritatea in Senat.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )