Libnet.ro
UNICEF

20:45

Tomac, PMP: Tudorel Toader nu va avea curaj sa ceara demisia sefei DNA

Adevărul Adevărul,
Tomac, PMP: Tudorel Toader nu va avea curaj sa ceara demisia sefei DNA

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat luni ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu va avea curajul sa propuna demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. El a mai precizat ca surpriza neplacuta vine insa din partea presedintelui Iohannis si a abandonului sau total fata de acest proces. continuă pe Adevărul

Tomac, PMP: Tudorel Toader nu va avea curaj sa ceara demisia sefei DNA. Surpriza neplacuta este abandonul total al presedintelui fata de acest proces

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat luni ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu va avea curajul sa propuna demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. El a mai precizat ca surpriza neplacuta vine insa din partea presedintelui Iohannis si a abandonului sau total fata de acest proces.

Iohannis se intalneste marti cu Tudorel Toader

Presedintele Klaus Iohannis va discuta, marti, cu Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre acuzatiile aduse Directiei Nationale Anticoruptie. Asta in contextul in care joi, de la ora 18. 00, Toader va.

Tudorel Toader A ANUNTAT ziua si ora prezentarii raportului privind activitatea DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va prezenta raportul referitor la activitatea Directiei Nationale Anticoruptie joi seara, de la ora 18. Raport privind activitatea manageriala la.

Decizia lui Tudorel Toader in legatura cu soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi va fi anuntata, joi, la ora 18.00

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va sustine o conferinta de presa joi, la ora 18:00, in care va anunta soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Cel putin asa a anuntat ministrul Justitiei pe pagina personala de Facebook. Toader, chemat de premierul Viorica Dancila din Japonia pentru a prezenta raportul, a amanat joia trecuta, cu o saptamana, decizia sa in cazul sefei DNA.

Tudorel Toader va prezenta raportul privind activitatea DNA joi, la ora 18.00, la minister

Tudorel Toader va prezenta Raportul privind activitatea manageriala la DNA, joi, la ora 18. 00, la ministerul Justitiei, a anuntat ministrul pe pagina personala de Facebook.

Calendarul saptamanii in care se va decide soarta sefei DNA, anuntat de Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat programul saptamanii in care se decide soarta procu.

Descoperiti. Tudorel Toader poate face curatenie in DNA. Ce posibilitati are ministrul Justitiei

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti posibilitatile pe care le are Tudorel Toader in ceea ce priveste scandalul din DNA. Atunci cand ministrul Justitiei se implica, o face conform.

Liviu Dragnea: Domnul Tudorel Toader ARE RITMUL LUI. Decizia pe care o va lua in privinta lui Kovesi va fi...

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut vineri seara o declaratie surprinzatoare. El a vorbit despre decizia de amanare a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in ceea ce o priveste pe sefa DNA, Laura Codruta.

Vosganian: Guvernul nu i-a oferit lui Tudorel Toader sprijinul politic de care avea nevoie. Sfatuiesc conducerea DNA sa se abtina de la comentarii

Presedintele ALDE Iasi, Varujan Vosganian, a sfatuit conducerea DNA sa se abtina de la comentarii pana la prezentarea ministrului Justitiei a raportului de activitate a Ministerului Public. Vosganian a mai explicat ca pozitia ezitanta a ministrului Justitiei a aparut din cauza faptului ca guvernul nu i-a oferit sprijinul politic de care avea nevoie, aparand astfel o asimetrie clara la nivelul vointei politice dintre Parlament si Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )