Libnet.ro
UNICEF

18:45

Traian Basescu nu mai vrea fuziune intre PMP si UNPR: Aceasta fuziune devine toxica pentru partid

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu nu mai vrea fuziune intre PMP si UNPR: Aceasta fuziune devine toxica pentru partid

Presedintele PMP, Traian Basescu, a anuntat marti, inaintea sedintei Consiului Executiv National, ca va propune ca primul punct pe ordinea de zi a congresului partidului sa fie denuntarea fuziunii cu UNPR, afirmand ca aceata fuziune este toxica pentru PMP. continuă pe Adevărul

Basescu vrea sa denunte fuziunea PMP cu UNPR: Avem parlamentari care stau asa sa vada ei cum basculeaza, n preajma alegerilor

Presedintele PMP Traian Basescu, a anuntat marti ca propune ca la viitorul Congres sa fie denuntata fuziunea partidului sau cu UNPR, care a avut loc, prin absorbtie, in iulie 2016.

Traian Basescu RUPE partidul: incepe sa devina toxic

Traian Basescu a anuntat marti, in deschiderea sedintei Consilului Executiv National ca va denunta fuziunea PMP cu UNPR. Presedintele Partidului Miscarea Populara afirma ca UNPR a sabotat.

Vicepresedintele CJ Timis demisioneaza din functie si din PMP: Nu am timp pentru minciuni, umilinte si tradari nici macar din partea lui Traian Basescu

Vicepresedintele Consiliului Judetean Timis, Roxana Iliescu PMP), a anuntat ca demisioneaza din functie si din partid, sugerand ca ar fi fost tradata de Traian Basescu. Roxana Iliescu si-a mai anuntat o data demisia, dar a revenit asupra deciziei.

Traian Basescu il contrazice pe fostul sef CCR: Suspendarea premierului Dancila nu duce la o schimbare a guvernului (VIDEO)

Traian Basescu nu este de acord cu ideea lansata de fostul presedinte al Curtii Contitutionale, Augustin Zegrean, care a afirmat ca suspendarea premierului Dancila in urma plangerii penale va fi defapt o.

Traian Basescu, lovitura dura pentru PNL. Ce se va intampla daca va reusi suspendarea premierului Dancila

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, l-a contrazis, duminica seara, intr-o emisiune TV, pe fostul presedinte al CCR, Augustin Zegrean, care a declarat ca o eventuala suspendare a premierului.

Traian Basescu, despre cine sta in spatele plangerii lui Orban: Se pare ca e genialul analist Cozmin Gusa (VIDEO)

Traian Basescu a criticat in termeni duri plangerea penala depusa de Ludovic Orban, pe care l-a numit Sica Mandolina, afirmand ca orice procuror inteligent ar respinge plangere. Dupa ce sambata.

Traian Basescu, despre plangerea penala a lui Ludovic Orban: Ambasadorii cred ca fost pus de Klaus Iohannis sau Angela Merkel

Fostul presedinte Traian Basescu vine cu afirmatii care schimba totul in scandalul iscat odata cu plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Dancila in care o acuza de inalta.

Fuziunea cu UNPR devine toxica pentru partid

Presedintele PMP, Traian Basescu, a anuntat, astazi, inaintea sedintei Consiului Executiv National, ca va propune ca primul punct pe ordinea de zi a congresului partidului sa fie denuntarea fuziunii cu UNPR, afirmand ca aceata fuziune este toxica pentru PMP.

Basescu anunta ca va denunta fuziunea PMP cu UNPR: Avem parlamentari care stau asa sa vada ei cum basculeaza, n preajma alegerilor

Presedintele PMP Traian Basescu, a anuntat marti ca propune ca la viitorul Congres sa fie denuntata fuziunea partidului sau cu UNPR, care a avut loc, prin absorbtie, in iulie 2016.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )