Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, dezlantuit, chiar de fata cu Olguta Vasilescu: Asta e un Guvern groaznic, de incompetenti si de trompete!

B1 B1,
Victor Ponta, dezlantuit, chiar de fata cu Olguta Vasilescu: Asta e un Guvern groaznic, de incompetenti si de trompete!

Fostul premier Victor Ponta a dat de pamant cu Guvernul Dancila, intr-o emisiune televizata, chiar de fata cu Lia Olguta Vasilescu, unul dintre cei mai vocali membri ai acestui Executiv. E un Guvern. continuă pe B1

Olguta Vasilescu s-a dezlantuit la adresa DNA: Cei din STATUL PARALEL si-au atins tinta. Kovesi sa plece acasa

Ministru Olguta Vasilescu tuna si fuilgera la adresa justitiei, dupaa valul de achitari pronuntare in ultima vreme. Avand ea insasi probleme cu legea, Olguta Vasilescu afirma ca DNA-ul si cei din.

Cine e noul avocat al Romaniei la Curtea de Justitiei a UE: apropiat de Olguta Vasilescu, a picat examenul de intrare in MAE, jucator la pariuri sportive

Premierul Viorica Dancila l-a destituit, miercuri, intempestiv, pe Razvan-Horatiu Radu din functia de agent guvernamental al Romaniei la Curtea de Justitie a UE. Horatiu Radu avea rang de subsecretar de stat in MAE. in locul sau, premierul l-a numit pe Costin-Radu Cantar, apropiat de cuplul Olguta Vasilescu-Claudiu Manda. Cantar a fost inspector la Consiliul Concurentei si, in 2016, a picat un examen de intrare in MAE.

Olguta Vasilescu, aluzie la Colectiv, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila: La ce mai vor sa dea foc, ca sa preia guvernarea?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu PSD), a vrut sa critice si ea plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea, dar nu prea i-a iesit. Ea a vrut sa-i.

Olguta Vasilescu, aluzie nefericita la Colectiv, dupa plangerea penala pe numele lui Dancila: La ce mai vor sa dea foc ca sa preia guvernarea

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat joi, referitor la depunerea unei plangeri penale de catre Ludovic Orban pe numele Vioricai Dancila, ca liberalii vor sa preia guvernarea, intrebandu-se la ce vor mai da foc. Afirmatia ministrului e o aluzie nefericita la incendiul de la Clubul Colectiv, in urma caruia zeci de tineri si-au pierdut viata.

VICTOR PONTA intervine in SCANDALUL MOMENTULUI! Avertisment APOCALIPTIC pentru Dragnea si Iohannis

Victor Ponta a intervenit in scandalul momentului provocat de plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila, episod care seamana foarte mult cu ceea ce s-a intamplat in 2015, cand a fo.

Victor Ponta il DEMASCA pe Liviu Dragnea. intelegerile cu Ciolos si sustinerea lui Kovesi

Victor Ponta continua atacul la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce seful PSD a declarat, luni, ca dosarul fostului premier a fost unul politic. Ponta sustine ca reactia lui Dragnea are ca scop camulflarea.

Deputatul PSD Catalin Nechifor, fost sef Consiliu Judetean Suceava, trece la partidul lui Victor Ponta

Deputatul PSD Catalin Nechifor, fost presedinte al Consiliului Judetean Suceava in perioada 2012-2016, a anuntat ca se alatura partidului ProRomania, al lui Victor Ponta si Daniel Constantin.

Victor Ponta, ANUNT SURPRIZA despre CANDIDATURA LA PREZIDENTIALE in 2019

Fostul premier Victor Ponta a admis, luni seara, ca isi va asuma presedintia Partidului Pro Romania, insa a precizat ca nu va candida la alegerile prezidentiale din 2019. Da, voi fi liderul acestei.

Victor Ponta, din nou presedinte de partid. Ce spune despre candidatura la Cotroceni

Fostul premier Victor Ponta a admis, luni seara, ca isi va asuma presedintia Partidului Pro Romania, insa a precizat ca nu va candida la alegerile prezidentiale din 2019. El si-a manifestat, intr-o.

Victor Ponta, anunt despre revenirea in prima linie a politicii

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni ca dupa decizia de joi a inaltei Curti de Casatie si Justitie in ce priveste dosarul sau, poate sa isi asume o functie de coordonare in partidul Pro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )