Libnet.ro
UNICEF

22:00

Victor Ponta i-a spus lui Marcel Ciolacu sa desfiinteze CEX-ul PSD: A ramas ideea ca e ala al lui Dragnea, unde da oameni afara si unde ia decizii proaste (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta i-a spus lui Marcel Ciolacu sa desfiinteze CEX-ul PSD: A ramas ideea ca e ala al lui Dragnea, unde da oameni afara si unde ia decizii proaste (VIDEO)

Victor Ponta sustine ca i-a transmis lui Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sa desfiinteze Comitetul Executiv National, pentru ca adunarea politica de la varful social-democratilor a ramas cu. continuă pe B1

MARCEL CIOLACU: Nu cred ca vor fi alegeri anticipate pentru ca nu exista o criza politica in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, ca actualul Guvern nu are performanta, iar pentru ca presedintele Klaus Iohannis sa scape de acesta, declanseaza alegerile anticipate. Ciolacu a spus insa ca astfel de alegeri nu vor avea loc deoarece in Romania nu exista o criza politica, informeaza News. ro.

Marcel Ciolacu, dupa revenirea in PSD a lui Tudose: Nu consider ca cei plecati in Pro Romania sunt niste traseisti politici. Cu o zi in urma acesta critica PNL

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a salutat reintoarcerea in partid a lui Mihai Tudose, vineri, la Conferinta Organizatiei Judetene PSD Braila, si a spus ca nu ii considera pe cei plecati la Pro Romania niste traseisti politici, mai ales ca o parte dintre acestia au fost exclusi din PSD.

Marcel Ciolacu: Alegerile anticipate sunt o optiune. Acest guvern nu functioneaza si el trebuie indepartat

Liderul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, spune ca demisia lui Ludovic Orban pentru declansarea alegerilor anticipate e o miscare care ar arunca Romania intr-o noua criza politica. Cu toate acestea, alegerile anticipate reprezinta o optiune buna pentru tara fiindca acest guvern nu functioneaza si el trebuie indepartat, a spus presedintele interimar al PSD.

MARCEL CIOLACU: Va dau in scris ca domnul Orban nu va mai fi premier niciodata

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este convins ca in cazul in care actualul Guvern al tarii noastre isi va da demisia si va trece si motiunea de cenzura a PSD, Ludovic Orban nu va mai fi premier niciodata, mai ales ca toata lumea incearca sa scape de el.

Lovitura devastatoare pentru Viorica Dancila. Ar putea ramane fara functia promisa de Marcel Ciolacu

2020 e abia la inceput, iar Viorica Dancila a porit cu stangul, la fel cum a terminat anul precedent. Dupa pierderea functiei de presedinte al PSD si dupa caderea guvernului in fruntea caruia era, acum s-ar putea sa ramana fara functia promisa de Marcel Ciolacu. Viorica Dancila ar putea sa ramana fara functia promisa de .

Marcel Ciolacu s-a intalnit cu ambasadorul SUA la Bucuresti: Apreciem tranzitia fara sincope la nivelul conducerii Ambasadei

Presedintele interimat al PSD Marcel Ciolacu s-a intalnit luni cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, urandu-i acestuia din urma succes. Va asigur de intreaga prietenie si deschidere pentru o conlucrare constructiva, a transmis Ciolacu la finalul intalnirii.

Marcel Ciolacu, intalnire cu ambasadorul SUA la Bucuresti: Parlamentul este hotarat sa contribuie la crearea unui mediu propice pentru afaceri si investitii

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a avut, luni, o intrevedere cu ambasadorul Sua la Bucuresti, Adrian Zuckerman. in debutul intalnirii, presedintele Camerei Deputatilor si-a exprimat.

Curtea Constitutionala judeca sesizarile depuse de Marcel Ciolacu si Teodor Melescanu

Curtea Constitutionala a stabilit, pentru 12 februarie, termen de judecata pentru sesizarile depuse de Marcel Ciolacu si Teodor Melescanu la Legea bugetului de stat pentru 2020 si la Legea asigurarilor sociale, relateaza News. ro.

Marcel Ciolacu anunta schimbari importante in PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca printre propunerile de modificare a statutului partidului se va numara si cea care prevede ca primele trei organizatii cu rezultate bune la alegeri sa faca parte, de drept, din Biroul Permanent National.

Marcel Ciolacu, despre Viorica Dancila: Am incercat sa ii explicam principiile democratiei. Cand pierzi trebuie sa pleci, mai ales cand ai dorit o functie atat de mare

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica, in cadrul Conferintei Organizatiei Judetene PSD Calarasi, referindu-se la Viorica Dancila, ca potrivit principiilor democratiei, atunci .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )