Libnet.ro
UNICEF

05:00

VICTOR PONTA: Nu vom vota pentru un Guvern Dancila 2

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Nu vom vota pentru un Guvern Dancila 2

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, precizeaza ca formatiunea pe care o conduce nu va sustine in Parlament un nou Executiv condus de Viorica Dancila si nu va face parte dintr-un guvern de dreapta. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Nu vom vota pentru un guvern Dancila 2

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, precizeaza ca formatiunea pe care o conduce nu va sustine in Parlament un nou Executiv condus de Viorica Dancila si nu va face parte dintr-un guvern de dreapta.

Ponta: Nu vom vota pentru un Guvern Dancila 2

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, precizeaza ca formatiunea pe care o conduce nu va sustine in.

Tomac (PMP): Vom vota la vedere; Guvernul trebuie sa plece

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat marti ca niciun membru al partidului sau nu va vota pentru.

VICTOR PONTA, DESPRE FUNCTIA DE COMISAR EUROPEAN: Romania trebuie sa aiba si o propunere de rezerva

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti ca tara noastra ar trebui sa aiba o propunere de rezerva pentru functia de comisar european, in cazul in care cea initiala nu este votata in comisiile din Parlamentul European.

Efectele deciziei Curtii Constitutionale pe completurile specializate: Amanare in procesul Turceni-Rovinari, in care sunt judecati Victor Ponta si Dan Sova Din acelasi motiv a fost amanat si procesul lui Sebastian Ghita

Decizia Curtii Constitutionale pe tema completurilor de 3 judecatori, potrivit careia ar trebui rejudecate toate dosarele de la inalta Curte solutionate in prima instanta pana in ianuarie 2019, in masura in care sentintele nu au devenit definitive, duce la amanarea unui nou dosar la completul de 5 judecatori de la instanta suprema. Este vorba despre dosarul Turceni-Rovinari, in care sunt judecati Dan Sova si Victor Ponta si care a fost amanat pentru 7 octombrie, in asteptarea motivarii deciziei CCR. Aceeasi decizie a fost luata luni si in procesul in care fostul deputat PSD Sebastian Ghita, fugar in Serbia, este acuzat ca i-ar fi dat mita fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu.

Victor Ponta, campion la racolat parlamentari

Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta, a ajuns sa aiba 29 de parlamentari, avand o pondere ap.

Kelemen Hunor: Vom vota o eventuala motiune de cenzura depusa de Opozitie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sambata ca actuala criza politica trebuie rezolvata foarte repede si ca Uniunea democrata Maghiara din Romania va vota o eventuala motiune de cenzura depusa.

MIHAI FIFOR: Daca votul de incredere pentru Guvern nu trece, venim cu alta varianta pana convingem

Secretarul general al PSD, vicepremierul Mihai Fifor, sustine ca Guvernul Dancila nu va renunta in cazul in care nu va obtine votul de incredere in Parlament.

Mesaj dur din PNL, pentru Guvernul Dancila: Bagati tara in haos si pentru asta trebuie sa fiti opriti

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a transmis un atac dur la adresa Guvernului PSD condus de Viorica Dancila dupa ce mai multi ministri au acuzat ca presedintele Klaus Iohannis blocheaza Guvernul.

ANGAJATII DIN INDUSTRIA DE APARARE IES IN STRADA Ultimatum pentru guvernul Dancila

Recentele negocieri dintre ministrii cabinetului Dancila si reprezentantii industriei de aparare s-au soldat cu noi promisiuni din partea Executivului, care, din pacate, nu au fost inca onorate, desi vicepremierul Mihai Fifor a sustinut ca cererile angajatilor sunt rezonabile.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )