Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila: 4.500 de scoli gimnaziale vor avea acces la internet

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dancila: 4.500 de scoli gimnaziale vor avea acces la internet

Guvernul va aproba, printr-o hotarare, un proiect prin care 4. 500 de scoli gimnaziale din intreaga tara vor beneficia de acces la retele de date deschise interconectate, inclusiv la internet, prin intermediul unei platforme nationale integrate de tip campus, a anuntat premierul Viorica Dancila astazi in deschiderea sedintei Executivului, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump acuza China ca se amesteca in alegerile care vor avea loc in SUA in luna noiembrie

Donald Trump a acuzat miercuri China ca se amesteca in alegerile care vor avea loc in Statele Unite, in luna noiembrie, la jumatatea mandatului. Din pacate, am constatat ca China incearca sa se.

Elevii din Bucuresti vor avea liber pe 5 octombrie, de Ziua Mondiala a Educatiei. Modificari n orarul scolar ar putea aparea si pe 8 octombrie, din cauza Referendumului

Elevii din Capitala nu vor invata pe 5 octombrie, de Ziua Mondiala a Educatiei, a anuntat Inspectoratul municipiului Bucuresti, citat de Mediafax. Totodata institutia precizeaza ca fiecare unitate de invatamant in care vor fi sectii de votare pentru Referendum va hotari daca pe 8 octombrie programul de curs va fi modificat sau nu, pentru a amenaja salile de cursuri.

Horoscop.Zodiile care vor avea parte de ghinion pana in luna noiembrie

Este o perioada a schimbarilor, in care trei nativi sunt incurajati sa ia lucrurile pas cu pas si sa faca ordine in viata lor. Din pacate insa, apele se vor linisti abia din luna.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )