Libnet.ro
UNICEF

14:30

Guvernul a adoptat OUG privind majorarea alocatiilor copiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a adoptat OUG privind majorarea alocatiilor copiilor

Guvernul a adoptat marti ordonanta de urgenta privind majorarea alocatiilor copiilor, masura urmand sa se aplice incepand cu data de 1 a lunii urmatoare intrarii in vigoare a legii bugetului, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu. continuă pe Ziarul Bursa

ALOCATII 2019. Guvernul a adoptat OUG privind majorarea alocatiilor copiilor

Guvernul a adoptat marti ordonanta de urgenta privind majorarea alocatiilor copiilor, masura urmand sa se aplice incepand cu data de 1 a lunii urmatoare intrarii in vigoare a legii.

Guvernul a adoptat Ordonanta privind majorarea alocatiilor pentru copii

Guvernul a adoptat marti Ordonanta de urgenta prin care alocatiile de stat pentru copii vor fi majorate incepand cu 1 martie. Masura a fost adoptata in urma unui amendament depus de PNL la legea bugetului, insa PSD se lauda ca alocatiile vor crestere datorita coalitiei, care a identificat corect sursa de finantare.

Guvernul a adoptat Ordonanta privind majorarea alocatiilor pentru copii, amendament despus de deputatul PNL Robert Sighiartau

Guvernul a adoptat marti Ordonanta de urgenta prin care alocatiile de stat pentru copii vor fi majorate incepand cu 1 martie. Initiativa a apartinut PNL-istului Robert Sighiartau. Astfel, alocatiile vor .

UPDATE Guvernul a adoptat OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European

Guvernul a adoptat in sedinta de astazi OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la finalul sedintei Executivului.

Guvernul adopta OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European

Guvernul urmeaza sa adopte in sedinta de astazi OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European, a anuntat la debutul reuniunii Executivului premierul Viorica Dancila.

Majorarea alocatiilor pentru copii se realizeaza pe datorie! Cine va suporta costurile?

Majorarea alocatiilor pentru copii, decisa in Parlament in cadrul dezbaterilor pe Legea bugetului pe 2019, nu a intampinat nici o opozitie, pentru ca nici un partid nu si-a asumat pierderea capitalului electoral adus de o astfel de.

CSM amana o decizie privind avizarea OUG privind Legile Justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii a amanat, marti o decizie privind avizarea OUG privind Legile Justitiei, dupa cum informeaza publicatia G4media. Lipsa avizului CSM nu impiedica Guvernul sa adopte azi aceasta ordonanta de urgenta.

CSM, aviz favorabil pentru OUG privind selectia pentru functia de procuror european

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil, marti, proiectul ordonantei de urgenta privind procedura de selectie a procurorului european din partea Romaniei. Plenul Consiliului.

A fost adoptata OUG privind procedura de selectie a procurorului european. Pot candida procurori sau judecatori

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca a fost adoptata ordonanta de urgenta privind procedura de selectie a procurorului european din partea Romaniei. La aceasta functie pot candida procurori sau judecatori, iar in urma unei selectii va fi trimisa la Bruxelles o lista de trei candidati, din care se va alege procurorul european roman.

CSM a avizat favorabil proiectul de OUG privind selectarea procurorului european

Consiliul Superior al Magistraturii a avizat favorabil proiectul de ordonanta de urgenta privind selectarea procurorului european.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )