Libnet.ro
UNICEF

13:45

Iohannis: Cheltuielile din fondul de rezerva pe care Guvernul le-a facut pentru pesta porcina sunt zero / Executivul nu face dect un exercitiu cinic de manipulare

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: Cheltuielile din fondul de rezerva pe care Guvernul le-a facut pentru pesta porcina sunt zero / Executivul nu face dect un exercitiu cinic de manipulare

Presedintele Klaus Iohannis cere din nou Guvernului sa ia masuri in cazul crizei pestei porcine africane, calificand drept un exercitiu cinic de manipulare explicatiile reprezentantilor executivului potrivit carora seful statului este responsabil de intarzierea despagubirilor pentru ca blocheaza rectificarea bugerara. Ministrul finantelor afirma ca fondul de rezerva este zero deoarece fondurile au fost cheltuite pentru situatiile de calamitate, inclusiv pentru pesta porcina. in realitate, cheltuielile din fondul de rezerva pe care Guvernul le-a facut pentru pesta porcina africana sunt zero, sustine presedintele. continuă pe Hotnews

Iohannis, apel catre Guvern sa aduca sub control situatia generata de pesta porcina: Cheltuielile din fondul de rezerva, zero

Presedintele Klaus Iohannis a facut vineri un nou apel catre autoritatile guvernamentale sa aduca sub control situatia generata de raspandirea accelerata a pestei porcine africane, astfel incat sa fie blocata raspandirea virusului si in.

FOTO Vlcov l compara pe Iohannis cu Lenesul din Zootopia, dupa ce seful statului a criticat din nou Guvernul

Consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, il compara peFacebookpe Klaus Iohannis cu Lenesul din Zootopia dupa ce presedintele Romaniei a cerut Guvernului sa ia masuri in cazul crizei pestei porcine, intrucat cheltuielile din fondul de rezerva pe care Guvernul le-a facut pentru pesta porcina africana sunt zero.

Iohannis reclama ca Guvernul nu a dat niciun leu din fondul de rezerva pentru pesta porcina

Presedintele Klaus Iohannis face din nou apel la autoritati sa aduca sub control pesta porcina africane si atrage atentia ca Guvernul nu a alocat bani din fondul de rezerva pentru a gestiona situatia, in ciuda spuselor ministrului finantelor.

USR: Teodorovici minte cu privire la fondul de rezerva al Guvernului

Uniunea Salvati Romania reclama ca ministrul Finantelor Eugen Teodorovici minte cu privire la alocarea banilor din fondul de rezerva al Guvernului si ca banii nu au fost pe alte urgente, ci doar au fost luate decizii iresponsabile.

Caz SOCANT in Italia! O romanca a murit imediat dupa ce s-a dat jos din masina pe care facea scoala de soferi

O romanca, in varsta de 38 de ani, si-a pierdut viata, joi, imediat dupa ce s-a dat jos din masina pe care facea scoala de soferi, in orasul Canneto sullOglio din Italia. Femeia a avut o lectie de.

Duckadam, absent din Ghencea. Amanunt care socheaza: Iau pensie de la Dinamo

Helmuth Duckadam nu a fost prezent, marti, la festivitatea organizata de CSA Steaua cu ocazia inceperii lucrarilor de reconstructie a stadionului din Ghencea.

Mormantul din Bucuresti despre care se spune ca are puteri magice. Te scapa de vraji si cununii legate doar daca faci asta!

Zilnic, la un mormant din Cimitirul Bellu catolic se perinda zeci de persoane. Nu, nu admira monumentul, ci cauta un sprijin pentru a trece mai usor peste problemele lor. Mormantul Eugeniei Rogalski este martorul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )