Libnet.ro
UNICEF

15:15

Klaus Iohannis, mesaj ferm pentru membrii Guvernului: Cand sunt aici, eu prezidez sedinta!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj ferm pentru membrii Guvernului: Cand sunt aici, eu prezidez sedinta!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca atunci cand va participa la sedintele de Guvern, va prezida aceste reuniuni, raspunderea si decizia asupra punctelor in discutie apartinand Executivului, in. continuă pe Antena3

Rudel Obreja, declaratie dupa eliberare: Lui Klaus Iohannis sa-i fie rusine ca apara asa ceva

Fostul sef al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, eliberat miercuri din Penitenciarul Jilava dupa ce a contestat alcatuirea completurilor de 5 judecatori, i-a transmis un mesaj presedintelui Klaus Iohannis,.

Viorica Dancila l sfideaza pe Klaus Iohannis: Va voi adresa, cu celeritate, invitatia de a participa la sedinta de Guvern, daca voi considera necesara participarea dumneavoastra

Premierul Viorica Dancila a transmis marti presedintelui Klaus Werner Iohannis o scrisoare prin care ii spune ca il va invita la sedinta de Guvern, daca va considera necesara participarea sa. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa includa pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de guvern subiectul protejarii drepturilor si intereselor cetatenilor romani aflati in Marea Britanie. Solicitarea a fost transmisa prin intermediul unei scrisori adresate sefei Guvernului. Vezi scrisoarea Vioricai Dancila.

Liviu Dragnea, despre plangere penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Cand va fi depusa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit si despre plangerea penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Presedintele Camerei Deputatilor a anuntat ca aceasta se va face cel mai probabil anul viit.

Liviu Dragnea, despre plangerea penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Cand va fi depusa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit si despre plangerea penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Presedintele Camerei Deputatilor a anuntat ca aceasta se va face cel mai probabil anul viit.

Klaus Iohannis, despre motiunea de cenzura: Cred ca au sanse bune de reusita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca le doreste succes celor care au depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila si considera ca au sanse bune de reusita. Aceasta.

Zi cruciala la CCR. Se discuta conflictul dintre Guvern si Klaus Iohannis pe tema remanierilor

Curtea Constitutionala va transa miercuri razboiul dintre Klaus Iohannis si Guvern pe tema numirii ministrilor. in fata judecatorilor au fost Toni Grebladin partea Guvernului, si un consilier.

Klaus Iohannis: O sa merg la sedintele de guvern. Nu ma trimite doamna prim-ministru sa citesc eu site-ul Guvernului (VIDEO)

Klaus Iohannis nu renunta si a venit cu precizari dupa ce a anuntat ca are de gand sa participe la toate sedintele de Guvern ca sa evite o criza politica fara precedent. Presedintele spune ca vrea sa.

Radu Tudor: Ce planuri are Klaus Iohannis in legatura cu Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis luni o scrisoare prim-ministrului Viorica Dancila, prin care ii solicita agenda de lucru a fiecarei sedinte a Guvernului, informeaza Administratia.

Ora 15.00. Sedinta de Guvern. Klaus Iohannis e asteptat la Palatul Victoria. Ordonanta de amnistie si gratiere nu e pe ordinea de zi oficiala

Guvernul se reuneste joi in sedinta, prima de cand presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat intentia de a participa la sedintele Executivului, insa pana la aceasta ora, programul sefului statului nu fost facut public, astfel incat prezenta sa la Palatul Victoria nu este certa.

Cum a incearcat Viorica Dancila sa-l dea afara pe Klaus Iohannis de la sedinta de Guvern

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a plecat de la Palatul Victoria. Presedintele Klaus Iohannis s-a prezentat, joi, la Palatul Victoria, pentru a participa la sedinta de Guvern, asa cum a anuntat, de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )