Libnet.ro
UNICEF

11:45

Klaus Iohannis: Solicit Guvernului sa vina cu un buget realist

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Solicit Guvernului sa vina cu un buget realist

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, marti, Executivului sa prezinte un buget de stat realist. Solicit Guvernului sa vina cu un buget realist pe 2019, a spus Iohannis, la receptia organizata de. continuă pe Antena3

IOHANNIS: Solicit Guvernului sa vina cu un buget realist

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat Executivului, astazi, sa prezinte un buget de stat realist.

Iohannis: Solicit decidentilor politici sa nceteze experimentele fiscale cu economia Romniei / Guvernul sa vina cu un buget realist

Presedintele Klaus Iohannis s-a lansat intr-un nou atac la adresa puterii PSD-ALDE acuzand grava lipsa de responsabilitate, seriozitate si viziune in cazul unor masuri guvernamentale. Solicit decidentilor politici sa inceteze experimentele fiscale, a spus seful statului, calificand, in context, drept inadmisibil faptul ca nu exista o proiectie bugetara pentru anul in curs.

Klaus Iohannis, MESAJ FERM pentru Guvern: Sa coboare cu picioarele pe pamant si sa inceteze experimentele fiscale cu economia Romaniei. Sa vina cu un buget realist pentru 2019 (VIDEO)

Atac devastator al presedintelui Klaus Iohannis la adresa guvernantilor. in cadrul unui eveniment organizat de catre Camera de comert romano-germana, seful statului a denuntat schimbarile facute de guvernul PS.

Planul secret al PSD impotriva lui Klaus Iohannis

Plan de ultima ora al PSD in lupta cu Klaus Iohannis. Pentru ca presedintele refuza de atata timp sa numeasca ministrii propusi de Viorica Dancila, partidul de guvernamant ia in calcul restructurarea.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa participa la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis participa, duminica, impreuna cu sotia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. Seful statului petrece sfarsitul de saptamana acasa la Sibiu, iar sambata a urcat in statiunea Paltinis.

Klaus Iohannis:Aderarea Romaniei la Schengen reprezinta in continuare o prioritate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca aderarea Romaniei la Schengen reprezinta in continuare o prioritate pentru tara noastra. Reiterez faptul ca aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

Klaus Iohannis: Voi face tot ce tine de mine pentru ca valorile statului de drept si ale justitiei independente sa nu fie afectate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca va face tot ce tine de el, ca presedinte, pentru ca valorile statului de drept, ale democratiei liberale si ale justitiei independente si eficiente sa nu fie afectate.

Klaus Iohannis: Voi face tot ce tine de mine pentru ca valorile statului de drept si ale justitiei independente sa nu fie afectate

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti, la Palatul Cotroceni, cu sefii misiunilor diplomatice acreditati la Bucuresti. O buna parte a eforturilor noastre este in acest moment indreptata catre.

Klaus Iohannis: Regimul nazist s-a consolidat schimband legi si capturand institutiile. Astazi, in tentativa lor nesabuita de a se salva de justitie, unii politicieni invinuiesc magistrati, blameaza multinationalele si diabolizeaza UE

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa coalitiei de la putere, in timpul discursului pe care l-a sustinut luni, la Palatul Cotroceni, in cadrul ceremoniei de decorare a unor supravietuitori ai.

Klaus Iohannis: Regimul nazist s-a consolidat schimband legi si capturand institutiile. Astazi, in tentativa lor nesabuita de a se salva de justitie, unii politicieni invinuiesc magistrati, blameaza multinationalele si diabolizeaza UE(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa coalitiei de la putere, in timpul discursului pe care l-a sustinut luni, la Palatul Cotroceni, in cadrul ceremoniei de decorare a unor supravietuitori ai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )