Libnet.ro
UNICEF

17:15

LOVITURA pentru VIORICA DANCILA: Interzis la vizite externe! E propunerea MOMENTULUI

B1 B1,
LOVITURA pentru VIORICA DANCILA: Interzis la vizite externe! E propunerea MOMENTULUI

Turneul premierului Viorica Dancila in Balcanii de Vest este cea mai mare rusine din istoria diplomatiei romane, iar deplasarile sefului Executivului trebuie blocate imediat, transmite deputatul PNL Ovidiu. continuă pe B1

Viorica Dancila, mesaj de Ziua Imnului National: Respect pentru acest simbol al natiunii!

Prim-ministrul Viorica Dancila spune caZiua Imnului National al Romanieieste o sarbatoare cu o incarcatura aparte in Anul Centenar al Marii Uniri, precizand ca acesta le-a insuflat curaj.

Viorica Dancila, o noua gafa in Macedonia: Premierul a inventat cetatenia aromana

Premierul Viorica Dancila a incurcat in mod repetat etnia cu cetatenia si invers, vineri, in cadrul vizitei oficiale din Macedonia. In timpul declaratiei de presa comuna cu omologul sau de la Skopje, Dancila s-a referit la etnicii aromani din Macedonia.

Viorica Dancila loveste cu o noua GAFA jenanta: Cum a modificat premierul istoria tarii (FOTO)

Dupa ce a produs doua momente in vizitele oficiale efectuate in Muntenegru si Macedonia, premierul Viorica Dancila gafeaza din nou si cand vine vorba de a transmite un mesaj cu ocazia serbarii Zilei Imnului Na.

Viorica Dancila, o noua GAFA: A inventat un nou tip de cetatenie (VIDEO)

Viorica Dancila a comis vineri o noua serie de gafe in Macedonia, unde se afla intr-o vizita oficiala. Premierul a incurcat in mod repetat etnia cu cetatenia intr-o delaratie de presa comuna.

LOVITURA pentru COMPANIA NESTLe! Este OBLIGATA sa schimbe celebrul baton KitKat

Lovitura in justitie pentru Nestle! Compania a pierdut un proces lung de 12 ani, purtat la Curtea Europeana de Justitie cu compania norvegiana Kvikk Lunsj, privitor la forma distinctiva a batonului de ciocolata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )