Libnet.ro
UNICEF

05:30

Niciun SUNET, nicio GAFA! Viorica Dancila, FILM MUT si la Bruxelles! VIDEO - Noroc bun la citit pe buze!

B1 B1,
Niciun SUNET, nicio GAFA! Viorica Dancila, FILM MUT si la Bruxelles! VIDEO - Noroc bun la citit pe buze!

Niciun sunet, nicio gafa! Este solutia de criza gasita de Guvernul Romaniei, care ne mai prezinta un film mut. in rolul principal, nimeni-alta decat sefa Executivului, Viorica Dancila. Si cum vorba. continuă pe B1

Viorica Dancila, intalnire la Bruxelles cu liderul PPE, Manfred Weber, in perspectiva dezbaterii din PE de la inceputul lui octombrie. Guvernul nu pomeneste nimic depre protestele din 10 august si posteaza un nou FILM MUT (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut miercuri o intrevedere cu liderul Grupului Partidului Popular European PPE), Manfred Weber, in contextul dezbaterii care va avea loc, la inceputul lunii octombrie, in.

Un nou episod din serialul MUT cu Viorica Dancila. Premierul s-a intalnit cu seful ALDE din Parlamentul European si i-a spus ca reformele Guvernului sunt EXCLUSIV in interesul romanilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut, miercuri, o intrevedere la Bruxelles cu presedintele grupului ALDE in Parlamentul European, Guy Verhofstadt, context in care premierul roman a reiterat angajamentul Guvernului.

Viorica Dancila s-a intalnit, la Bruxelles, cu presedintele grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor: Guvernul a publicat imagini de la intrevedere intr-un nou filmulet mut(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, marti, la Bruxelles, cu presedintele grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor, Udo Bullmann. intr-un comunicat publicat ulterior pe site-ul.

Viorica Dancila, desprece le-a spus liderilor de la Bruxelles: Discutia despre incalcarea statului de drept in Romania e o tema falsa

Premierul Viorica Dancila a vorbit, joi, lainceputul sedintei de Guvern, desprediscutiile pe care le-a avut cu grupurile politice din Parlamentul European. Dancila a precizat ca discutia.

Viorica Dancila marcheaza la Bruxelles, Iohannis, in SUA

Informatii explozive despre vizita premierului Dancila la Bruxelles, in pregatirea audierii din Parlamentul European. Viorica Dancila va fi insotita de o delegatie din care fac parte mai multi ministri,.

Viorica Dancila, anunt la Bruxelles in privinta referendumului

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat miercuri, la Bruxelles, ca Partidul Social Democrat nu va face campanie pentru referendumul pentru familie. Vom vedea ce va iesi, daca vor veni la vot. Partidul Social.

VIDEO Premierul Viorica Dancila si ministrul Tudorel Toader au fugit de intrebarile jurnalistului Euronews la Bruxelles

Prim-ministrul Viorica Dancila si ministrul justitiei Tudorel Toader au facut tot posibilul pentru a nu da ochii cu presa dupa ce s-au intalnit cu membri ai Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European.

VIDEO Limbaj dublu marca PSD. Viorica Dancila, la Bruxelles: PSD nu va face campanie pentru referendum. in tara, PSD face campanie

Premierul Viorica Dancila a declarat la Bruxelles, la intalnirea cu europarlamentari din grupul socialistilor, ca PSD nu va face campanie pentru familia traditionala inainte de referendum. La Bucuresti, liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va face campanie.

Turcan: Viorica Dancila nu este lasata sa vina in fata Parlamentului

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a criticat miercuri faptul ca premierul Viorica Dancila nu va fi prezenta la dezbaterea Ora prim-ministrului din plenul Camerei Deputatilor, solicitata de PNL, su.

S-au gasit vinovatii. Cine a sabotat-o pe Viorica Dancila

A fost finalizata ancheta in cazul incidentului grav de protocol la intalnirea dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Comisiei Europene. Au fost identificati mai multi vinovati, sustin surse din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )