Libnet.ro
UNICEF

13:30

Plan de urgenta, dupa scandalul din CSAT cu presedintele Iohannis. Guvernul se reuneste in sedinta

Antena3 Antena3,
Plan de urgenta, dupa scandalul din CSAT cu presedintele Iohannis. Guvernul se reuneste in sedinta

Guvernul se reuneste miercuri in sedinta dupa scandalul din CSAT cu presedintele Klaus Iohannis. Reprezentantii Executivului spun ca blocarea rectificarii bugetare pune in pericol plata salariilor. continuă pe Antena3

Dupa scandalul din vara de la liceu Pallo Imre vine raspunsul ISJ Harghita: Elevii deseneaza cu trupurile lor harta Ungariei Mari pe asfalt? Nu-i problema!

Dupa ce elevii liceului Pallo Imre din Odorheiu Secuiesc au desenat cu trupurile lor harta Ungariei Mari pe asfalt, anul acesta, in data de 4 iunie, iar presa a relatat despre asta, societatea civila romaneasca s-a scandalizat pentru scurt timp, dupa care subiectul a fost abandonat, fara o continuare logica.

Sedinta a Guvernului, miercuri, fiind asteptata o decizie privind rectificarea bugetara, dupa ce presedintele Iohannis a suspendat sedinta CSAT

Guvernul se intruneste miercuri in sedinta, unde ar urma sa fie gasita o solutie privind rectificarea bugetara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta de marti a Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), afirmand ca nu s-a putut obtine consens pentru emiterea avizului necesar rectificarii bugetare si cerand Cabinetului Dancila sa vina cu un nou proiect.

Toni Grebla, despre suspendarea sedintei CSAT: Presedintele a comis un abuz de drept. CSAT nu are drept de veto la o rectificare bugetara

Toni Grebla, fostul judecator al CCR, a vorbit la Editie speciala cu Andreea Sava despre suspendarea sedintei CSAT si cererea presedintelui Klaus Iohannis ca avocatul Poporului sa sesizeze CCR, dupa ce Ex.

Presedintele Iohannis solicita ca institutiile sa verifice modul in care autoritatie au luat masuri impotriva pestei porcine

Presedintele Klaus Iohannis solicita verificarea de catre institutiile abilitate a modului in care autoritatile responsabile au pus in aplicare masurile de control si preventie a raspandirii virusului.

Teodorovici si Toader merg la sedinta cu presedintele Iohannis

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri, la Guvern, ca a fost desemnat impreuna cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa participe joi la sedinta convocata de presedintele Klaus.

Tragedie in LUMEA MONDENA! Vedeta a fost bagata de URGENTA in operatie! Din pacate, vestile nu sunt DELOC bune...

Serghei Mizil a fost transportat de urgenta la spitalul din Constanta unde a fost operat in zona genunchiului. Eu am vrut sa fac efort, la mare ai venit sa dormi? Mi-am fracturat rotula, m-am tavalit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )