Libnet.ro
UNICEF

23:00

Scrisoarea Vioricai Dancila, n care acuza ncercari de nlaturare pe cale violenta a guvernului, a ajuns la Comisia Europeana, care va da un raspuns (purtator de cuvnt)

Hotnews Hotnews,
 Scrisoarea Vioricai Dancila, n care acuza ncercari de nlaturare pe cale violenta a guvernului, a ajuns la Comisia Europeana, care va da un raspuns (purtator de cuvnt)

Scrisoarea premierului Viorica Dancila, in care acuza incercari de inlaturare pe cale violenta a guvernului, a ajuns la Comisia Europeana, care va da un raspuns, a confirmat pentru HotNews, un purtator de cuvant al executivului european. Scrisoarea a fost obtinuta de jurnalistul Ovidiu Vanghele, care a publicat fragmente din document pe Facebook. continuă pe Hotnews

Scrisoarea Vioricai Dancila, n care acuza ncercari de nlaturare pe cale violenta a guvernului, a ajuns la Comisia Europeana (surse)

Scrisoarea premierului Viorica Dancila, in care acuza incercari de inlaturare pe cale violenta a guvernului, a ajuns la Comisia Europeana, au declarat pentru HotNews, surse oficiale. Scrisoarea a fost obtinuta de jurnalistul Ovidiu Vanghele, care a publicat fragmente din document pe Facebook.

Ludovic Orban, dupa scrisoarea Vioricai Dancila catre Comisia Europeana: Impertinenta premierului de a minti afecteaza fundamental interesele Romniei n Uniunea Europeana

Presedintele PNL, Ludovic Orban, o acuza, vineri, pe Viorica Dancila ca minte intr-un mod halucinant in scrisoarea transmisa Comisiei Europene, ceea ce afecteaza fundamental interesele Romaniei in Uniunea Europeana. Potrivit acestuia, scrisoarea premierului incearca sa prezinte o versiune vadit falsa asupra evenimentelor recente si confirma ca puterea politica de la Bucuresti este rupta de realitate si actioneaza cu rea-credinta.

Florin Iordache, despre demersul Vioricai Dancila: incearca sa dea un semnal si la Bruxelles ca prin calm, prin intelegere pot fi detensionate discutiile

Florin Iordache, deputat PSD, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca prin scrisoarea pe care premierul a trimis-o la Bruxelles,Viorica Dancilaincearca sa transmita un semnal ca prin calm si o.

Reactia Vioricai Dancila dupa tragedia din Italia. Ce le transmite premierul roman familiilor victimelor

Viorica Dancila reactioneaza dupa tragedia care a zguduit Italia. Premierul a transmis, miercuri, condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata, intre care si cetateni romani, in urma prabusirii.

Ecaterina Andronescu, declaratie dupa ce a cerut demisia lui Liviu Dragnea si a Vioricai Dancila: E un strigat de amaraciune

Ecaterina Andronescu a transmis, marti, o scrisoare deschisa in care cerea demisia lui Liviu Dragnea, a premierului Viorica Dancila si numirea unui nou Guvern PSD. Senatorul PSDa dat detalii despre ce a stat.

Ecaterina Andronescu ii cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Vioricai Dancila din fruntea Guvernului

Fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu ii cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD. intr-o scrisoare deschisa, Andronescu cere si schimbarea actualului guvern, despre care spune ca este unul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )